Training Intuïtieve Ontwikkeling en Energiemanagement

In april gaat de Training Intuïtieve Ontwikkeling en Energiemanagement van CompassieVisie van start.Deze training is erop gericht een bewuster contact met je intuïtieve weten te ontwikkelen om dit als gereedschap aan je vaardigheden toe te voegen. Dit geeft meer inzicht in hoe je met jezelf en je energie om gaat, ook in relatie tot anderen.
Over deze intuïtie beschikt iedereen, maar in hoeverre dit gereedschap effectief gebruikt wordt is afhankelijk van de mate waarin we er mee vertrouwd zijn. De training is praktijkgericht en laat zich goed integreren in elke methode van begeleiden.

Wat je er van kunt verwachten
Meer inzicht door beter te luisteren naar je eigen signalen (je intuïtie) is niet alleen goed voor je energiehuishouding maar ook een stimulans voor je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Het geeft je een andere, meer relativerende kijk op wie je bent en wat je doet. Dit is buitengewoon efficiënt als je als professional met mensen werkt. Door vriendelijk en met humor naar jezelf te kijken, naar je sterke en naar je zwakke kanten, je meer bewust te worden van de mogelijkheden die je hebt, ben je beter in staat keuzes te maken en ook tijdens je werk anders met emoties om te gaan en projecties sneller te herkennen. Dit creëert niet alleen meer ruimte voor jezelf maar ook voor de ander(en.)
 
Stel, je bent als professional met een cliënt in gesprek en je merkt, dat degene die tegenover je zit om zijn of haar probleem heen blijft draaien. Dit kan bijzonder veel energie kosten zonder enig resultaat. Hoe ga je daar mee om? Hoe creëer je een situatie waarin er een maximale kans bestaat dat de cliënt zich zowel bewust is van de noodzaak om het werkelijke probleem te verwoorden als dat hij/zei zich veilig genoeg voelt om dit ook daadwerkelijk te doen?
 
Wat ook kan gebeuren is, dat je vlak voor of tijdens een gesprek, consult of training plotseling merkt dat je hoofdpijn of een ander fysiek ongemak hebt.
Wellicht gebeurt dit omdat de ander je nodig heeft en onbewust een beroep op je doet. Maar het is ook mogelijk, dat je erg begaan bent met hem of haar waardoor je teveel met je aandacht bij de ander bent. Misschien wil je te graag dat de ander doet wat jij denkt dat zij of hij zou moeten doen. Het doel van deze training is je bewust te worden van dit proces, zodat je er invloed op uit kunt oefenen.
 
Werkwijze
Een goede gronding, zorgt voor helderheid en aanwezigheid. Door je bewust te zijn van je aura, de invloed van je ego en de denkprocessen die daar uit voort komen, ben je in staat ruimte te creëren en energie te scheiden.
 
Door gebruik te maken van: ademhaling, actieve imaginatie, geluid, subtiel lichaamswerk, meditatie/reflectie/contemplatie, praktijk oefeningen
systemische opstellingen en tekenen:
 
o   Leer je hoe het is om gegrond te zijn.
o   Ervaar je hoe het is om dat niet te zijn.
o   Word je je bewust van je aura en je emotielichaam/ego en de invloed hiervan.
o   Onderscheid je wat jouw energie is en wat de energie van anderen is.
o   Leer je werken met je eigen energie en met de energie om je heen.
o   Ontwikkel je meer vertrouwen in je intuïtie en meer inzicht in je energiehuishouding.
 
De training start in januari, april en september en wordt gegeven in 4 afzonderlijke dagen. Het aantal cursisten is maximaal 10.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van CompassieVisie.

(Bron: CompassieVisie)

Lees ook:Train je intuïtie
Lees ook:Training ‘Hooggevoeligheid als Kracht’
Lees ook:Aanrader: Training ‘De Reis’ van Larentia
Lees ook:Online in balans komen
Lees ook:Leven in je lijf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>