Lezing over de Maya-kalenders op 15 maart

Op 15 maart organiseert Stichting Koraal een lezing genaamd 'Hemel op Aarde?', die gaat over de mayakalender die eindigt in 2012. De lezing wordt gegeven door Bep Schilde, die zich al jaren in het fenomeen 'hemel op aarde' heeft verdiept.

De Maya’s hebben kalenders voor de mensheid gemaakt, die eindigen in 2012. Het 'einde van de tijd'. In de piramide van Cheops is een soort kalender gegraveerd, die eveneens eindigt in 2012. Sommige godsdiensten verwachten de komst van een Messias, die het Duizendjarig Vrederijk in zal gaan luiden De hemel op aarde? In New Age kringen wordt gesproken over de komst van de vierde en de vijfde dimensie. Wat moeten we ons daar eigenlijk bij voorstellen? Wetenschappers in Amerika , die DNA-onderzoek verrichten,
konstateren een nieuw soort DNA bij kinderen en een veranderend DNA bij volwassenenen. Hoe zit dit toch allemaal? Op 15 maand zal er aan de hand van beeld en (o.a. gechannelde) tekst met de bezoek(st)ers geprobeerd worden om een antwoord te vinden op al deze intrigerende vragen.

Stichting Koraal wil de mensen dichterbij brengen in de wereld van spritualiteit, zingeving en bewustwording.
Bep Schilder komt uit een bekend gereformeerd nest en heeft zich al jong verdiept in het gebied ‘tussen hemel en aarde’. Ze is agogisch werker, (amateur)astrologe en aurahealer. Ook wel 'Kroegmoeder' en 'Nachtburgemeester van Kampen' genoemd. Zelf hoopt ze een (levens)kunstenaar te zijn, die af en toe naar hartelust zingt, dicht of schildert.

(Bron: Stichting Koraal)

Lees ook:Walhalla, een spirituele sociëteit
Lees ook:Lezing over ‘Bomen in de religie’ in Oosterhout
Lees ook:Populariteit graancirkels neemt toe
Lees ook:Boek: ‘De hemel op aarde’ (advertentie)
Lees ook:Ook stichting Skepsis wil verbod op ‘paranormale tv-programma’s’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>