Bewust werken voor freelancers

De Bewustzijn School biedt vanaf 1 mei 2016 15 unieke werkplekken aan. Voor freelancers, pioniers en entrepreneurs. Om hun dagelijkse werkzaamheden op uit te voeren met gelijkgestemden die complementair zijn aan elkaar.  Oprichtster Marieke van Meijeren selecteert zorgvuldig wie in aanmerking komt voor een werkplek.

De Bewustzijn School is de nieuwe serene plek midden in Amsterdam voor iedereen die met persoonlijke en professionele ontwikkeling bezig is en wil zijn. De School biedt een veelzijdig holistisch lesprogramma waardoor iedereen die binnen stapt kan werken aan alle facetten van zijn of haar bewustzijn; mind, body en spirit.

Bewust werken op de School

Een werkplek op De School biedt alle voordelen die de School al heeft én meer. In een zeer lichte en serene ruimte zijn er maar een aantal fijne werkplekken beschikbaar gesteld waar gelijkgestemden in alle rust alleen of met elkaar kunnen werken en creëren. Een bewuste werker ontvangt een lidmaatschap van de School waardoor alle aangeboden lessen onbeperkt gevolgd kunnen worden. Voor lezingen, workshops en retreats die naast het rooster worden aangeboden ontvangt de bewuste werker 15% korting. Ook biedt De School het stilte balkon en de 1- op- 1 kamer voor meer privacy of voor behandelingen. Thee, Coffee, Detox water, Juices van The Cold Pressed Juicery en Healthy Bites zijn de hele dag beschikbaar. Dit allemaal om een nieuwe levensstijl te integreren die duurzaam is voor mind, body en spirit. Voor jezelf, je business, de ander en de Nieuwe Wereld.

Kosten

Een ‘The Full Creation’ werkplek kost € 385,- [excl. BTW] per maand.  Elke werkdag is de School open voor de bewuste werkers tussen 8:00 en 17:30 uur. Gebruik van snel wifi, printer, scanner, keuken en alle faciliteiten zitten inbegrepen in de prijs. De bewuste werker ontvangt een onbeperkt lidmaatschap t.w.v. € 90,- per maand. Ook biedt de Bewustzijn School ‘The Sharing’ werkplek voor € 195,- [exl. BTW]  per maand voor ondernemers die werkplekken willen delen.

Bewust komen werken op de Bewustzijn School? Neem dan contact op via [email protected]. Oprichtster Marieke van Meijeren nodigt iedereen uit voor een gesprek. In deze persoonlijke gesprekken wordt de groep Bewuste werkers geselecteerd.

Lees ook:De Bewustzijn School geopend
Lees ook:School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit bestaat 25 jaar
Lees ook:Kruiden- of runencursus voor 10 euro per les
Lees ook:Bewust keuzes maken met de energie van de Volle Maan
Lees ook:Thai Yoga Massage workshops en cursussen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>