Bewust keuzes maken met de energie van de Volle Maan

Op maandag 29 oktober is het weer volle maan. En je kunt ervoor kiezen om daar eens bewust bij stil te staan, of de volle maan zelfs te eren of te vieren. Op dit blog zie je daar regelmatig aankondigingen over voorbij gaan. Bijvoorbeeld van Centrum De Quest of Triskal. Ook in Amsterdam, in Centrum De Roos kun je een Volle Maanritueel meemaken.

Nieuwe energie
Het leven beweegt snel. Nog nooit is er zoveel versnelling geweest als nu en nog nooit zijn er universeel zoveel energien samengekomen om de veranderingen van deze tijd te ondersteunen en te activeren. Soms gaat het zo snel dat je menselijk bij wijze van spreken je eigen voorkant niet meer van je achterkant kan onderscheiden. Dat is de Nieuwe Energie!

Bewuste ademhaling
Tijdens de Volle Maan van 29 oktober 2012 wordt er in Centrum De Roos gebruik gemaakt van een techniek die ‘de bewuste ademhaling’ wordt genoemd.
De bewuste ademhaling is een wonderbaarlijke ‘tool’ om jezelf in deze turbulente tijden te centreren, dicht bij jezelf te brengen. Zie en voel maar hoe ‘the Angel Baby’ van nature diep in haar buik het leven inademt en met elke uitademing haar eigen verbinding met het Zelf, de essentie, haar aanwezigheid op aarde bekrachtigt.

Geïnteresseerd geraakt? Kijk hier voor meer informatie of om om je aan te melden.

Sta jij stil bij de kracht van de (volle) maan?

Lees ook:Nieuwe Maan-viering van De Quest
Lees ook:Vier de Maan van de Roos
Lees ook:De Maan van de Roos bij Triskal
Lees ook:Spiritualiteit in Delft
Lees ook:Zuivering en acceptatie met de Storm Maan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>