Leef je passie op aarde

Kun jij je nog herinneren wat jij als kind het allerliefste deed? En waar je van droomde? Zijn je dromen uitgekomen of zijn ze als zeepbellen uit elkaar gespat? Durf jij je hart te volgen? Joyce Hellendoorn en Aranka Reeuwijk weten zeker dat iedereen een eigen passie heeft die voor ieder persoonlijk uniek is. Daarom geven zij de workshop ‘Leef je passie op aarde’, voor iedereen die zich persoonlijk verder wil ontwikkelen en zijn of haar dromen wil laten uitkomen.

As it is in heaven
De workshop ‘Leef je passie op aarde’ wordt op 29 september gegeven in Zutphen en heeft als leidraad de film ‘As it is in heaven’. Aan de hand van de personages uit de film leer je zien hoe oude overtuigingen een rol spelen in je eigen gedrag en zo tot minder gewenste patronen hebben geleid. Er wordt gekeken naar de diepere lagen van de personages waardoor je stap voor stap gaat zien wat het verhaal jou werkelijk te vertellen heeft. Met wie uit de film voel jij de meeste binding en kun je ook zien waar deze identificatie vandaan komt?

Hoofd, lijf en hart
Uiteindelijk zal deze dag tot nieuwe inzichten leiden in je eigen patronen en overtuigingen. Hierdoor kun je volgende stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Deze dag wordt er gewerkt uit drie dimensies: hoofd, lijf en hart. “Met ons hoofd gaan we begrijpen wat we al jaren doen, maar door het gebruik van beelden uit de film pakken we juist ook ons creatieve deel van ons brein”, laten Joyce en Aranka weten. “Met ons lichaam gaan we het voelen en ervaren door inzet van stem- en lichaamswerk. Vanuit ons hart gaan we, mbv hartcoherentie, daadwerkelijk voelen waar onze passie ligt waarbij we onze stem zullen laten horen.”
Voor meer informatie en om je aan te melden, kun je op de site van Joyce Hellendoorn kijken.

Leef jij je passie?

Lees ook:Leef jij vanuit je hart?
Lees ook:Awaken your senses..
Lees ook:Livin’Loud
Lees ook:We leven te weinig vanuit ons hart
Lees ook:Leven in je lijf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>