We leven te weinig vanuit ons hart

We leven te weinig vanuit ons hart. Dit wees het onderzoek naar het thema #Leef! Van de Maand van de Spiritualiteit op dit blog uit. In het kader van de Maand van de Spiritualiteit, die op 30 oktober 2011 voor de vijfde keer van start is gegaan, voerde Spiritualiteit.blog.nl een onderzoek uit onder haar lezers, over het thema van dit jaar: #Leef!. De vraag die hierbij centraal stond was: ‘leef jij vanuit je hart?’. 47 % beantwoordde deze vraag met: ‘eigenlijk veel te weinig’.

Maar liefst 10 % beantwoordde de vraag ‘Leef jij vanuit je hart?’ op Spiritualiteit.blog.nl met ‘Helemaal niet’. 47% zei dit ‘eigenlijk veel te weinig’ te doen en toch 37% antwoordde: ‘zeker weten!’. De overige 6% wist het niet zeker. Een groot deel van de lezers geeft aan dat ze bezig zijn met een ommekeer, omdat ze erachter zijn gekomen dat ze in het verleden veel te weinig naar hun eigen gevoel hebben geluisterd. Een groot deel van de lezers geeft aan dat ze bezig zijn met een ommekeer, omdat ze erachter zijn gekomen dat ze in het verleden veel te weinig naar hun eigen gevoel hebben geluisterd. Lees hier meer reacties van lezers op de vraag ‘Leef jij vanuit je hart?’.

Leef jij vanuit je hart?

Lees ook:Onderzoek wijst uit: We leven te weinig vanuit ons hart
Lees ook:Leef jij vanuit je hart?
Lees ook:Geloof jij in de kracht van de Maan?
Lees ook:Nieuwe poll: Mediteer jij?
Lees ook:Mediteren? (bijna) iedereen doet het!

1 Reacties // Reageer

One thought on “We leven te weinig vanuit ons hart

  1. Service a bright new world

    Als je vanuit je hart leeft is het puur maar vaak worden we misleid door het ego wat de overhand neemt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>