Spiritualiteit voor mannen

‘Gewoon onder mannen’ is de titel van een spirituele training die vanaf 4 september wordt gegeven in centrum Djoj te Rotterdam. Een serie ontmoetingen voor mannen die zich willen bezighouden met spiritualiteit, kracht, kwetsbaarheid, gevoel en om de vraag hoe het is om man te zijn. Maar het belangrijkste is om ‘gewoon onder mannen’ te zijn en te genieten.

Hoe het is om man te zijn dus. Wat daar fijn aan is, wat daar lastig aan is. Misschien in de rol als partner, minnaar, vriend, collega, vader, zoon. “En ja, we zullen veel werken met kracht, zowel fysieke kracht, als innerlijke kracht. En ja, we zullen onze kwetsbaarheid gaan ontdekken, voelen en tonen…” laat organisator Dick Zoutendijk weten. ‘Zonder ergens aan te hoeven voldoen. Zonder ergens naar toe te moeten. Omdat we dat al zo vaak moeten. Of tenminste dat idee hebben.’

Wil je meer weten over deze training? Kijk dan op de webpagina van Centrum Djoj, of breng een bezoekje aan de website van Praktijk De Zon, van Dick Zoutendijk.

Denk jij dat mannen anders met spirituele kwesties omgaan? Hoe denk jij hier over?

Lees ook:Mannen en spiritualiteit
Lees ook:Centrum Djoj breidt uit met holistische fitness club
Lees ook:Open dag Centrum Djoj
Lees ook:Relatie als groeipad: Hieros Gamos festival
Lees ook:3 en 4 september Open Dagen Centrum Djoj

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>