De Eiken Maan vieren met De Quest

Op vrijdag 4 december aanstaande organiseert Centrum De Quest te Rotterdam een Volle Maanviering. Deze staat in het teken van de Eiken Maan. Tijdens de viering wordt er gewerkt met verschillende tradities als sjamanisme, hekserij en magie. Zo zal er onder meer een sjamanistische trancereis en een magisch ritueel vanuit de hekserij plaatsvinden.

“Terwijl de dagen korter en korter worden en we de kortste dag van het jaar tegemoet zien, forceren we ons een weg door de duisternis, omdat we weten dat aan het eind van dit pad het licht in de vorm van warmte en zonlicht wacht,” vertelt Caroline Daalder van Centrum De Quest. “Soms moet een deel van ons sterven om opnieuw herboren te worden. Dit is de perfecte tijd voor spirituele alchemie, en voor spirituele groei.”

Doorstaan, duisternis, sterven en herboren worden, zijn thema’s die bij deze Eiken Maan horen. Maar ook: persoonlijke transformatie, het spirituele pad, en zorg voor anderen.

Meer weten? Neem een kijkje op de website van Centrum De Quest.

Voel of vier jij de kracht van de Volle Maan?

Lees ook:Nieuwe Maan-viering van De Quest
Lees ook:Zuivering en acceptatie met de Storm Maan
Lees ook:Magische maanviering van De Quest
Lees ook:Volle Maan-viering van De Quest
Lees ook:Drummen bij Volle Maan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>