Grootmoeder drum

In het sjamanisme wordt veel met de drum gewerkt. Het langzame drumritme is de hartslag van Moeder Aarde. Bij dit ritme voelen we ons altijd thuis, omdat hiermee we het gevoel van de baarmoeder onbewust weer terug krijgen. Op 18 mei organiseert Centrum De Quest samen met DrumWoman een workshop met de naam ‘Grootmoeder Drum’.

In deze workshop wordt er gewerkt met de grote drum, de Powwow. “Er wordt contact gemaakt met onze voorouders, we gaan drummen, dansen, trancereizen, kracht, healing en inzichten opdoen”, laat de organisatie weten.

Er wordt deze avond ook gezamenlijk gedrumd. Mocht je zelf geen drum hebben dan kun je dit aangeven en wordt er een voor je meegenomen. Je hebt geen ervaring in sjamanisme nodig om bij dit ritueel aanwezig te zijn.

Kijk voor meer informatie of om je aan te melden op de website van Centrum De Quest of DrumWoman.

Heb jij een sjamanendrum?

Lees ook:Dieren en hun kracht
Lees ook:Sjamanistisch Healing Weekend
Lees ook:In je eigen kracht staan met Sjamanisme
Lees ook:Drummen voor Moeder Aarde
Lees ook:Sjamanisme leren bij De Quest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>