Zelf een Healing Drum maken in de Ardennen

Verbonden met zowel de aarde energie van de Zeven Heilige Richtingen als ook met de energie van de Zeven Verlichte Meesters, is de Drumcarrier van de Zevendrum bereid de helende energie van Moeder Aarde en de Kosmos te bundelen om zich zelf en de ander te helen. Begin mei kun je je eigen sjamanendrum maken met Benjamin Two Bears, zodat ook jij jezelf en anderen met deze energie kunt helen.

De workshop wordt gegeven van 4 mei tot 8 mei in de Belgische Ardennen een workshop, waarbij men zelf een Healing Drum kan maken van Edelhert met het zeldzame zevenhoekig frame. Deze workshop wordt gegeven door Benjamin Two Bears en mede begeleid door Margot Lit – de Ruiter .

Deze intensieve workshop is vooral bedoeld voor mensen die reeds met energie werken. Tijdens de workshop worden de deelnemers niet alleen begeleid bij het maken van de drum, maar ook bij het werken aan zichzelf. Ook wordt men geholpen bij het aankijken en opruimen van nog in de weg zittende blokkades om zo de innerlijke ruimte te verschaffen om de inwijdingen te kunnen ontvangen. Dit ritueel wordt ‘The awakening of the Drum’ genoemd. Het opladen met energie en het leren omgaan met deze Bijzondere Drum hoort hier ook bij.

Als je meer wilt weten overdeze en andere praktijken van Benjamin Two Bears en Healingpraktijk Sirius, kun je kijken op de site van de praktijk.

Lees ook:Zelf een sjamanendrum maken
Lees ook:Drummen voor Moeder Aarde
Lees ook:Healing Drum Circle voor Moeder Aarde
Lees ook:27 april Healing Drum Circle voor Moeder Aarde
Lees ook:Healing Drumming Circle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>