Maak je eigen Sjamanendrum!

Ooit heb ik zelf een sjamanendrum gemaakt en ik kan het iedereen aanraden om dit ook te doen. Door zelf een drum te maken stop je er je eigen energie in en wordt het instrument stap voor stap steeds meer ‘van jou’. Op zaterdag 6 april wordt er een workshop sjamanendrum maken georganiseerd door Centrum De Quest, in Rotterdam

De energie van een sjamanendrum
Het geluid van een drum kan werkzaam zijn voor een staat van trance, genezing, inzicht of gevoel. Of gewoon omdat je kunt genieten van het geluid. Je eigen drum maken is en blijft een bijzondere ervaring.
De houten frames worden gemaakt op jouw energie. Je moet dus wel van tevoren aangeven welke maat je wilt voor je drum. Het hout dat wordt gebruikt bij deze workshop is Grenenhout.

De workshop begint en eindigt met een klein ritueel. En de rest van de dag ben je bezig aan je drum te werken. Het is een unieke kans om in 1 dag je sjamanendrum te maken en deze ‘s avonds mee naar huis te nemen.

De huiden voor je drum
De huiden zijn of Vachten met haar, of Perkament huiden zonder haar. Voor de perkament huiden is er keus uit Geit of Paard. Voor de vachten is kun je kiezen uit Damhert, Edelhert, Geit of Paard. Alle drums worden aanspanbaar gemaakt, zodat je ze bij alle weersomstandigheden kunt gebruiken.

Meer weten of je aanmelden voor deze workshop op 6 april? Neem dan een kijkje op de website van Centrum De Quest.

Heb jij al eens een sjamanendrum gemaakt?

Lees ook:Maak je eigen Sjamanendrum
Lees ook:Grootmoeder drum
Lees ook:Een drumceremonie in het licht van de Volle Maan
Lees ook:Zelf een sjamanendrum maken
Lees ook:Zelf een Healing Drum maken in de Ardennen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>