Open dagen Astrum Stargate

Ken jij de Astrum Stargate van Niburu? “De hoge resonantie van de Astrum Stargate helpt bij de verhoging van ons bewustzijn en de reiniging van ons energieveld. Dit helpt ons om meer vanuit ons hart te gaan leven, wat op dit moment voor het collectieve bewustzijn zeer belangrijk is”, vertelt Niburu ons. Niburu Health wil graag zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de positieve energie van de Astrum Stargate. Daarom organiseert Niburu Health nu regelmatig een open dag die voor iedereen toegankelijk is.

De eerstvolgende open dagen zijn op 12 en 24 juli. Niburu: “De Stargate helpt op een zeer krachtige manier om ons energieveld te voeden met hoogfrequente en liefdevolle energie.
Het licht neemt belastende, zware vibraties weg en laat je ware essentie weer naar voren komen. De Astrum Stargate heeft bovendien de unieke eigenschap dat je het hogere resonantieniveau vast kunt houden, ook na de behandeling. Door een sessie in de Astrum Stargate versnelt het zuiveringsproces en de groei naar een hoger bewustzijn.”

Poort naar hogere dimensies
“Onze energieveld wordt geactiveerd waardoor beter in ons vel zitten en sterker in onze schoenen komen te staan. Op deze manier zijn we beter beschermd tegen negatieve invloeden van buitenaf. Vooral voor mensen die hoog gevoelig zijn is dit een verademing. Ook contact met onze gidsen en buitenaardse vrienden wordt hierdoor gemakkelijker, omdat de Astrum Stargate een poort is naar de hogere dimensies.”

Nieuwsgierig geworden? De volgende Open dagen vinden plaats op dinsdag 12 juli in Soest, Harkema (vlakbij Drachten, Friesland) en Maastricht van 10:30 – 18:00 uur en op zondag 24 juli in Soest van 10:30 – 18:00 uur.

Meer weten over de kosten en lezen over ervaringen uit de Astrum Stargate? Kijk op de website van Niburu.

Ben jij bekend met de Astrum Stargate? Wat zijn jouw ervaringen? Deel ze hieronder in de reacties!

Lees ook:Niburu.nl lanceert Niburu TV
Lees ook:Open dagen in centrum Djoj
Lees ook:3 en 4 september Open Dagen Centrum Djoj
Lees ook:Niburu presenteert: New Energie
Lees ook:Open dagen Centrum Djoj

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>