Niburu presenteert: New Energie

AZOTOD in De Meern opent op zondag 5 juli 2009 haar deuren voor een extra bijzondere Niburu Event-editie, met de naam: New Energy. Tijdens het evenement worden de meest besproken onderwerpen op Niburu.nl behandeld.

Het officiele programma van het evenement is nog niet bekend, maar Niburu belooft in elk geval: onthullende beelden, verrassende interviews, bewustmakend nieuws, meeslepende gastsprekers, bijzondere artiesten en standhouders met een missie.
Bovendien organiseert de organisatie ‘een afterparty die je kippenvel zal doen bezorgen’.

Wil je meer weten over het bezoeken van of deelname aan het evenement, neem dan een kijkje op Niburu.nl.

Lees ook:Niburu.nl lanceert Niburu TV
Lees ook:Geest op bewakingscamera in Santiago
Lees ook:Niburu: “UFO-golf over Nederland”
Lees ook:De Onkruidbeurs is er weer bijna!
Lees ook:Bijzondere Graancirkel Silbury Hill

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>