De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van november 2008

Van elke maand van het afgelopen jaar heb ik de leukste, belangrijkste of meest spraakmakende punten nog eens voor je op een rijtje gezet. Nu de hoogtepunten van november 2008.

Deze maand kon je op Spiritualiteit.blog.nl lezen over het boek ‘Damestasjeslezen’ van Yoeke Nagel. Het boekje gaat over een nieuw orakel: het lezen van damestasjes. Ook is er aandacht voor de iets afwijkende systematiek van het lezen van broek- en colbertzakken, voor de mannen. Het bericht leverde aardig wat discussie op op het blog. Velen deden het nieuwe divinatiesysteem af als onzin, maar er waren ook positieve reacties en die kwamen van personen die het boekje ook daadwerkelijk hadden gelezen.

In november kwam er een nieuw spiritueel kinderboek op de markt, met de naam ‘Dio de duistere roos’, van Hans Peter Roel. Hij schreef het boek om kinderen vanaf tien jaar een spannend avontuur te laten beleven, maar ook wat leerzaams mee te geven. In 2009 zal er een recensie van het boek op dit blog geplaatst worden.

Mijn collega van Paranormaal.blog.nl, Isabel Blanco, deed in november een belangrijke onthulling: het RTL-programma ‘Het Zesde Zintuig’ zou doorgestoken kaart zijn. Niet de voorspellingen bleken ‘nep’, maar de voorrondes en keuze van de kandidaten. Uit een bij haar beklende bron is een aantal bekende paragnosten met goede cv gevraagd aan het programma deel te nemen, omwille van de kijkcijfers. 

Mieke Zomers werd in november gekozen tot medium van het jaar 2008, door de lezers van het spirituele maandblad ParaVisie. ‘Medium van het jaar’ Mieke Zomer is onder anderen bekend van haar columns in  ParaVisie. Bovendien verschenen er dit jaar twee boeken van haar hand.

Lees ook:Mieke Zomer is medium van het jaar
Lees ook:Paranormaal.blog.nl onthult: Het Zesde Zintuig doorgestoken kaart?
Lees ook:Website ParaVisie in nieuw jasje
Lees ook:Kandidaten en cases gezocht voor ‘Het Zesde Zintuig’
Lees ook:Nieuw seizoen ‘Het Zesde Zintuig’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>