Psychometrie en foto-analyse met de hulp van engelen

Ooit weleens een foto of voorwep laten lezen door een medium? Dat kan op woensdag 22 oktober tijdens de thema-avond van Centrum De Sprong. Deze avond staat in het teken van psychometrie en foto-analyse, waarbij de hulp van engelen wordt ingeroepen.

De thema-avond van De Sprong, Centrum voor persoonlijke ontwikkeling, bestaat uit een lezing van Mariëlle Schmidt en uiteraard is er gelegenheid om foto's en voorwerpen door haar te laten 'lezen'.
Hierbij maakt zij gebruik van engelen, die als haar gids optreden. Schmidt: "Engelen zijn wezens die als doel hebben om mensen te dienen, lief te hebben en te helen". Door middel van voorwerpen en foto’s kunnen engelen via Mariëlle Schmidt boodschappen doorgeven. Hierdoor kun je troost krijgen van bijvoorbeeld een overleden dierbare, of net dat stukje bevestiging krijgen wat je verder op je pad kan helpen. De foto’s of voorwerpen mogen zowel van jezelf, iemand uit je omgeving of van een overledene zijn.

Voor meer informatie over deze en andere activiteitenvan De Sprong, kun je terecht op de website van het Centrum voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Lees ook:Thema-avond Familieopstellingen bij De Sprong
Lees ook:Thema-avond Psychosynthese bij De Sprong
Lees ook:‘De geboorte van het Christusbewustzijn in jezelf’
Lees ook:Thema-middag over de Chinese elementen bij De Sprong
Lees ook:Woensdagmiddag open dag bij De Sprong

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>