Clanmotheravonden bij Volle Maan

Op dinsdag 3 juli werd er in Centrum Op Hodenpijl te Schipluiden voor de eerste keer een Clanmotheravond gevierd, in de Yurt. Die avond, met Volle Maan, werd dde 7e Clanmother ‘Loves All Things’ gevierd. Dit was een heel bijzondere avond op een heel bijzondere plek in de vrije natuur. Op 2 augustus is er weer zo’n mooie avond gepland.

De clanmotheravond worden begeleid door Sjamaniste Angelique Boas. “Geweldig om samen zó dicht bij en op Moeder Aarde te zijn”, laat zij weten. “Zoals vaker het geval is geweest liet Grootmoeder Maan zich de vorige keer pas echt zien toen de ceremonie voorbij was en iedereen huiswaarts ging. Maar wat was ze mooi, zacht en helder (op de momenten dat ze wel zichtbaar was) Ze was zichtbaar als een abrikooskleurige bol waarvoor kleine wolken-flarden voorbijschoven. Haar thema ‘leren om Waarheid lief te hebben, (in al haar vormen) was op deze manier al herkenbaar.”

Op donderdag 2 augustus zal het gaan om de 8e Clanmother. Haar naam is ‘She who Heals’ en haar kleur is blauw.
Als intuïtieve Genezeres leert zij ons de levenscycli van geboorte, dood en wedergeboorte te leren begrijpen. Door haar worden we ons (nog) meer bewust van kleine en grote wonderen van het leven en hoe wij ons met onze Spirituele Essentie kunnen verbinden. “Zij leert ons Waarheid te dienen”.

Iedereen die geinteresseerd is, is van harte uitgenodigd om op donderdag 2 augustus 2012 deze avondceremonie mee te komen vieren in de grote Yurt op het terrein van Op Hodenpijl. Voor meer informatie of om je aan te melden, kun je kijken op de website van Op Hodenpijl.

Heb jij weleens een clanmotheravond meegemaakt?

Lees ook:Ontwikkel je paranormale vermogens
Lees ook:Thema-avond massage bij Triskal
Lees ook:Boekbespreking over de spirituele weg vanuit het vrouwelijke
Lees ook:Boekbespreking ‘Leven in Geluk’ van Klara Adalena
Lees ook:Werken met engelen bij Triskal

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Clanmotheravonden bij Volle Maan

  1. Pingback: Vier de Maan van de Roos | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>