Boekbespreking ‘Leven in Geluk’ van Klara Adalena

Aanstaande donderdag 6 september is er in Op Hodenpijl te Schipluiden een boekbespreking van Klara Adalena, Priesteres en de auteur van het boek 'Leven in Geluk'. De spirituele weg vanuit het vrouwelijke is het onderwerp wat centraal staat in het boek en ook tijdens de avond in Schipluiden.

Al duizenden jaren geleden gingen mensen een spirituele weg. Toen was eenheid met elkaar en de aarde nog vanzelfsprekend. Alles draaide om verbinding, rituelen en healing. De weg werd doorgegeven door Priesteressen. Klara heeft deze oude weg terug gevonden en beschreven in haar boek Leven in Geluk. Met name vrouwen herkennen zich in deze weg. Het centrum van Klara waar gewerkt wordt volgens haar boek is uitgegroeid tot een plek met sterke Godinnen energie. Deze avond krijgt u meer informatie en ook is er de kans in een trance reis met drum zelf iets te ervaren van de energie van de Godin en van de Priesteressen van weleer.

De boekbespreking duurt van 20:00 tot 22:00 uur. Wil je meer weten? Kijk dan op de website van Wilde Wijze Vrouw of Op Hodenpijl.
Benieuwd naar het boek? Bestel 'Leven in geluk' bij Bol.com:


Leven in geluk
Klara Adalena

Lees ook:Boekbespreking over de spirituele weg vanuit het vrouwelijke
Lees ook:Priesteres Klara Adalena op de radio
Lees ook:De Godin ervaren op Kreta
Lees ook:Clanmotheravonden bij Volle Maan
Lees ook:Meditatie concert met Kris & Tijn Touber

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Boekbespreking ‘Leven in Geluk’ van Klara Adalena

 1. Lonneke Peeters

  Hallo Klara,

  Na het boek “Leven in geluk” gelezen te hebben leek het mij een leuk idee om u uit te nodigen voor een lezing over uw werk.
  Laat mij even weten of dit een optie is dan ga ik aan de slag om een ruimte te organiseren.

  M.vr.gr.

  Lonneke

    /   Reply  / 
  1. Layla Pansier Auteur

   Hallo Lonneke, als je contact op wilt nemen met Klara, kun je dat het beste doen via haar eigen website: http://www.wildewijzevrouw.nl/ . Uit veiligheidsoverwegingen heb ik dan ook je adresgegevens van uit je reactie verwijderd. Succes met de organisatie van de lezing en laat even weten of het is gelukt! ;)
   Groetjes,
   Layla (redactie)

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>