Vier de Maan van de Roos

De Volle Maan die deze week aan de hemel staat is de Maan van de Roos. Deze kun je op verschillende manieren vereren en vieren. Bijvoorbeeld tijdens een Volle Maan viering bij Triskal Healing Centre te Delft.
De Maan van de Roos is de maan waarbij we iets kunnen offeren. “We moeten iets opgeven om ruimte te maken voor iets nieuws. Er zijn altijd dingen in ons leven die we zullen moeten opgeven om iets anders te kunnen behouden”, laten Marianne en Monique van Triskal hierover weten.

“Je kunt je voornemen om iets aan jezelf te veranderen, maar meestal zul je dan toch iets moet opofferen om deze nieuwe houding te krijgen. Dit zal meestal niet zonder slag of stoot gaan. Met vallen en opstaan zul je het uiteindelijk bereiken, maar dat vallen en opstaan kost je offers.”

Met de Maan van de Roos kun je een besluit nemen om iets te offeren om daardoor iets nieuws te kunnen ontvangen, maar wel zonder voorwaarden dan. Deze maan is ook
uitermate geschikt om je dankbaarheid uit te drukken voor het feit dat de natuur, de Kosmos ons zoveel overvloed geeft. Het offeren dat je bij deze maan kunt doen, kan soms best lastig zijn. Alles wat je tot nu hebt mogen
ontvangen, hebt verkregen door heel hard te werken aan jezelf, kan iets zijn om te offeren. Het vertrouwen dat je moet hebben in jezelf en in de Kosmos om datgene te offeren wat je al hebt ontvangen om daardoor je dankbaarheid uit te drukken voor hetgeen je al hebt verkregen is vaak
moeilijk. Probeer je controle los te laten en geen angst te hebben om het nieuwe te verwelkomen. “Weet dat je er altijd sterker en krachtiger van zult worden!”, aldus Marianne en Monique.

De Maan van de Roos wordt op donderdag 2 augustus gevierd bij Triskal. Voor meer informatie en om je aan te melden kun je terecht op de website.

Wil je graag ens een Volle Maanviering bijwonen, maar ga je liever voor een sjamanistische insteek? Dan kun je diezelfde avond ook terecht in Schipluiden bij een Clanmotheravond.

Heb jij al eens een Volle Maan Viering bijgewoond? Wat is jouw ervaring?

Lees ook:Offers brengen met de Maan van de Roos
Lees ook:De maan van de Roos
Lees ook:De Maan van de Roos bij Triskal
Lees ook:Vier de maan van de dood
Lees ook:Vanavond Volle Maan-viering in Delft

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>