Nieuw stilteconcert van Kris en Tijn Touber

Heb jij het Stilteconcert op het Museumplein gemist, dat op 11 januari werd georganiseerd voor de opening van de Maand van e Spiritualiteit? Zondag 20 januari heb je weer een kans! Die middag wordt er opnieuw een Stilteconcert gegeven door Kris en Tijn Touber, dit keer in Club Lite te Amsterdam.

Klankbad
Het Stilteconcert is een klankbad van sounds, songs en poëzie die je als vanzelf meevoeren naar de stilte in jezelf. Spelenderwijs kom je terug bij je essentie. Je ervaart de natuurlijke flow en wordt ontvankelijk voor inzicht en inspiratie.

Spoedcursus Verlichting
Het Stilteconcert wordt opgebouwd volgens de stappen van de Spoedcursus Verlichting, waardoor je als vanzelf diepe ontspanning en verstilling gaat ervaren. Je komt spelenderwijs terug bij je diepste essentie. Je komt in een natuurlijke flow en wordt ontvankelijk voor inzicht en inspiratie.

Het enige dat je tijdens het concert hoeft te doen, is achterover zitten, je ogen sluiten en je mee te laten voeren op de songs, sounds en meditaties die je terugbrengen naar je diepste bestaansgrond.

Het Stilteconcert in Club Lite begint op 20 januari om 13:30 uur. Kaarten kun je hier bestellen.

Heb jij al eens een stilteconcert mogen meemaken?

Lees ook:Meditatie concert met Kris & Tijn Touber
Lees ook:Hotpod Yoga komt naar Amsterdam
Lees ook:Full Moon Party met spoedcursus verlichting
Lees ook:Grootste gratis yogales van Nederland
Lees ook:Winnen: kaarten voor Full Moon Party

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>