Grootste gratis yogales van Nederland

Op zaterdag 20 augustus vindt de grootste gratis yogales van Nederland plaats in het Westerpark in Amsterdam. Even heerlijk bijkomen in de frisse buitenlucht en samen met andere yogi’s, genieten van alle voordelen die yoga je kan bieden. Of als beginner kennis maken met yoga! Het kan allemaal, tijdens het LITE POM Yoga Event.

Het LITE POM Yoga Event is een 1,5 uur durende gratis yogales in de buitenlucht. Dit grootste gratis yoga-evenement van Nederland wordt gepresenteerd door POM Wonderful, bekend van de 100% natuurlijke granaatappelsapjes. De aanleiding voor het evenement is de nieuwe lijn van POM Wonderful, die deze zomer wordt gepresenteerd: LITE POM. Een nieuwe bewuste all-day drink voor het hele gezin. 100% puur en 100% dorstlessend en volgens de fabrikant daarom ideaal als oppepper na een intensieve work-out op de yogamat. Reclame dus, maar daarom niet minder leuk en inspirerend!

Het LITE POM Yoga Event is op zaterdag 20 augustus van 10.30 uur tot 12.00 uur in het Westerpark in Amsterdam. Iedereen is welkom en je kunt je inschrijven via Facebook.

Doe jij aan Yoga? Ga je naar het LITE POM Yoga Event?

Lees ook:Hotpod Yoga komt naar Amsterdam
Lees ook:Wereld Yoga Dag 2010
Lees ook:Denk mee over het klimaat
Lees ook:Global Mala 2012
Lees ook:Workshop Event voor persoonlijke ontwikkeling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>