Spirituele muziek van Prem Joshua

Op woensdag 9 september treedt Prem Joshua op in de Sugar Factory te Amsterdam. Het levensverhaal van de van oorsprong Duitse Prem Joshua leest als een spiritueel sprookje,  laat Jeroen Kumeling van Light Spirit weten: “Als kind was Prem uiterst muzikaal en tijdens zijn puberteit speelde hij in een groot aantal jazz-, rock- en fusiongroepen. Op 16-jarige leeftijd maakte hij kennis met de sitarmuziek van Ravi Shanker en was verkocht. Hij stopte met zijn studie en reisde naar India. Daar aangekomen raakte hij gefascineerd door de leringen van Osho, trad toe tot zijn commune en kreeg hij bovendien intensieve sitarlessen van Ustad Usman Khan.”

Na enkele jaren keerde Prem Joshua terug naar het westen om zich te ontpoppen als succesvol muzikant. Hij heeft tot dusverre al 14 albums uitgebracht, variërend van ingetogen meditatiemuziek tot downtempo lounge. Kumeling: “De concerten van  Prem Joshua zijn een echte belevenis, waarin je helemaal kan opgaan in de muziek die door Prem en zijn band aan je worden gegeven.”

Kaarten voor het optreden van Prem Joshua kunnen gereserveerd worden door een mail te sturen naar: [email protected] , o.v.v. Reservering Prem Joshua.
Meer informatie kun je le3zen op de website van Light Spirit.

Lees ook:Prem Joshua treedt op in Nederland
Lees ook:WINNEN: naar het concert van Prem Joshua
Lees ook:Prem Joshua in Isala Theater
Lees ook:Light Spirit Beurs in teken van gelijkheid en harmonie
Lees ook:De spirituele hoogtepunten van augustus 2009

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Spirituele muziek van Prem Joshua

  1. Pingback: WINNEN: naar het concert van Prem Joshua | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>