Prem Joshua in Isala Theater

Op zaterdag 19 mei geeft Prem Joshua, de multi-instrumentale pioneer op het gebied van internationale wereldmuziek, een concert in het Isala Theater in Capelle aan den Ijssel. De concerten van Prem Joshua en zijn band zijn onvergetelijke happenings die grenzen tussen oosterse en westerse muziek doen vervagen.

De muziek van Prem Joshua is en mix van Indiase klassieke muziek, ethno, funk, jazz en trance. Volgens de Times of India is hij de ‘New Guru of World Fusion’ muziek. Joshua heeft inmiddels 14 muziek albums uitgebracht, zijn laatste album ‘Luminous Secrets’ vertelt het verhaal van de mysterieuze oud-Indiase raga’s gemixt met moderne ambient lounge muziek.

Het voorprogramma wordt verzorgd door tablaspeler en muziekproducent Heiko Dijker en zijn leerlingen. Het concert begint om 20.00 uur en de zaaldeuren zijn vanaf 19.00 uur geopend.

Wil jij naar Prem Joshua in het Isala Theater? Kijk hier om kaarten te bestellen.

Wat vind jij van de muziek van Prem Joshua?

Lees ook:WINNEN: naar het concert van Prem Joshua
Lees ook:Spirituele muziek van Prem Joshua
Lees ook:Prem Joshua treedt op in Nederland
Lees ook:CDrecensie: ‘Short stories’- Robert Fox
Lees ook:De spirituele hoogtepunten van augustus 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>