Light Spirit Beurs in teken van gelijkheid en harmonie

Geen gewone paranormaalbeurs maar een beurs die uit gaat van kwaliteit, integerheid en toegankelijkheid. Zo beschrift Jeroe Kumelig de Light Spirit Beurs die op zaterdag 28 februari zal plaatsvinden in Hilversum. De beurs staat in het teken van gelijkheid en harmonie.

Light Spirit heeft een selectief aatal mensen uitgeodigd om op de beurs consulten te geven, waaronder aurareading, tarot, tenenlezen, magnified healing, aurafotografie en astrologie. Ook zijn er een aantal kraampjes waarbij je leuke dingetjes kan kopen.

“Het is een intieme beurs met liefdevolle helpers,” laat Jeroen Kumelig van Light Spirit weten. “Bij deze beurs draait het om integriteit, gelijkwaardigheid, harmonie, laagdrempeligheid en wederzijds respect.”

De Light Spirit Beurs wordt gehouden in wijkcentrum St. Joseph aan de Minckelersstraat 71, 1223 LD te Hilversum. van 11:00 uur tot 19:30 uur. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Light Spirit.

Lees ook:Tweede Light Spirit Beurs in Bussum
Lees ook:Feestje van Light Spirit
Lees ook:Helderziende Waarnemingen Avond met medium Tresi Barros
Lees ook:De spirituele hoogtepunten van augustus 2009
Lees ook:Spirituele muziek van Prem Joshua

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>