De spirituele hoogtepunten van augustus 2009

De maand augustus begon op Spiritualiteit.blog.nl met een artikel over feng shui. Deze oosterse ‘manier van inrichten’, waarmee harmonie kan worden gecreëerd en die bovendien praktisch is, heeft een aantal basisbeginselen die iedereen toe kan passen. Wij vertelden welke.

Deze zomer werd er een bijzondere graancirkelformatie aangetroffen in engeland, bij Silbury Hill. De formatie is op een bijzondere manier neergelegd, waarbij het gewas ook intern in cirkelpatronen is verwoven en gevlochten.

Er was ook weer een leuke winactie in augustus op Spiritualiteit.blog.nl. Je kon namelijk kaarten winnen voor een concert van Prem Joshua. De van oorsprong Duitse band speelt ‘spirituele muziek’en volgens Jeroen Kumeling van Light Spirit moest iedereen dit eens gehoord en gezien hebben. Daarom stelde hij kaarten beschikbaar.

Hans de Waard, de uitvinder van de jassentechniek, schreef een boek over zijn inmiddels zeer bekende behandelmethode, die je in staat stelt om in een korte tijd een enorme hoeveelheid ballast – lees: jassen – los te laten. In augustus 2009 kwam het gewilde boek eindelijk op de markt.

Eind september 2009 was de redactie van Spiritualiteit.blog.nl op vakantie naar Engeland, maar het nieuws op het blog ging gewoon door.

Lees ook:Spirituele muziek van Prem Joshua
Lees ook:Prem Joshua treedt op in Nederland
Lees ook:Feestje van Light Spirit
Lees ook:Mayawijsheid en Oneness Blessing in het Light Spirit Radiocafé
Lees ook:Light Spirit Beurs in teken van gelijkheid en harmonie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>