Gun elk kind kracht en eigenwaarde met geleide meditatie

Kinderen zijn tot hun zevende levensjaar meesters in het grenzeloos denken. Rond die leeftijd beginnen kinderen steeds meer onderscheid te maken tussen fictie en hun eigen aangeleerde waarden en normen. Dit kan een verkeerd zelfbeeld of een laag eigenwaarde met zich meebrengen. Roy Martina heeft een geleide meditatie ontwikkeld om dit tegen te gaan.

Vanaf hun zevende levensjaar zijn kinderen geen sponzen meer en beginnen te filteren door de bril van hun opvoeding en ervaringen. Dit zou problemen met zich mee kunnen brengen.

Op de geleide meditatie CD 'Kidz' leert Roy Martina kinderen om meer eigenwaarde, een positief zelfbeeld en vooral het geloof in zichzelf te ontwikkelen. 'Kidz' is volgens Martina niet alleen een bijzonder leuke CD maar heeft veel diepgang en kan voor elk kind een waardevolle bijdrage zijn aan een gezonde zelfontwikkeling. "Gun kinderen een kans om hun innerlijke kracht te ontdekken en geef ze deze CD cadeau," aldus Roy Martina.

Tijdens de geleide meditatie vliegt het kind naar een magische wereld waar alles mogelijk is. Tijdens reizen naar allerlei mooie plekken, gaat hij of zij magische dierenvriendjes ontmoeten, zoals een speelse en vrolijke dolfijn, een slimme vos, een panda, een wijze uil en een toverchimpansee.

Je kunt de cd bestellen via de website van Roy Martina Experienxe.

Lees ook:Tweede Engelendag van Roy Martina
Lees ook:Journey with the Rainbow Dolphins
Lees ook:4 maart: Roy Martina Experience dag
Lees ook:Kinderyoga voor lichamelijke en geestelijke groei
Lees ook:Workshop Emotionele fitness van Roy Martina

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Gun elk kind kracht en eigenwaarde met geleide meditatie

 1. cas_09

  Lijkt me wel een goed kado voor mn neefjes.. alleen jammer dat de rest van mn familie redelijk erg christelijk is, en dit niet accepteert :(

    /   Reply  / 
 2. F.Floor (61)

  Ha, wat cas_09 hier vertelt is precies eender in basisschool in het Utrechtse Zuylen in 1990 echt waar gebeurd!
  “Vroeger” zo doceerde daar de muziekonderwijzeres, “hadden mensen geen fototoestellen, alleen pentekeningen en muziek. En dus wat deden ze? Juist ja je ging muziek maken met verschillende dingen en dan deed je je ogen dicht en probeerde je een voorstelling te maken van wat de componist nu eigenlijk te vertellen had”.
  Zij de grammofoonplaat An die Moldau opgezet en vertellen wat de componist nou eigenlijk op muziektonen had gezet en zowaar… de kinderen ZAGEN voor hun geestesoog echt gebeuren hoe de rivier eerst kabbelend stroomde, toen door een feestvierend klossend dorpje ging en een grote roeiboot de kolkende rivier overstak.
  De luisterende klas droomden het niet o nee zo’n 80% ZAGEN alles letterlijk levensecht zo gebeuren en drugs waren ten strengste verboden op die Christelijke school. Sommige kinderen hadden zelfs twee beelden over elkaar: zowel visionair alsook de klas zelf.
  Maar de ouders kwamen in opstand want hun kinderen was toveren geleerd en de muziekonderwijzeres werd ontslagen wegens les in toveren. Ze verloor het proces voor de rechter ‘wegens verstoorde arbeidsverhoudingen’ (bron Utrechts Nieuwsblad)
  Kortom cas_09 jouw inschatting van volwassenen “gedrag” is juist want dit valt onder eigendomsrecht op hun kindbezit.
  Maar volgens mijn ervaring worden ze mishandeld en… gaan ze later zelf hun kinderen ook precies zo mishandelen.
  Ook deze inschatting van jouw is eveneens correct en nog het meest nare is: je kunt niets doen. Blijf wel lache he?
  Ter overige info: in de Islam noemen we deze visionaire richting soefischme, alsook dat in Iran al zo’n 70% van alle kinderen tot deze richting zijn overgestapt. Inmiddels heeft het regiem daar blokfluitlessen verboden als strijdig met de goede zeden.

    /   Reply  / 
  1. george

   Ik doe een gokje.
   U bent een man en inmiddels bijna 65 jaar jong.
   U heeft erg veel vrije tijd en U bent of was Christen.
   U twijfeld in wat U moest geloven en daarom gelooft U nu niets.
   U kunt aardig typen (kwantiteit).
   U krijgt niet de aandacht waar U recht op heeft.
   Blijf wel lache, want ik moet wel lache om U.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>