4 maart: Roy Martina Experience dag

Op 4 maart aanstaande wordt er in Amsterdam de Roy Martina Experience dag georganiseerd. Roy geeft deze dag op zijn eigen unieke, wervelende, interactieve en humorvolle wijze vier korte lezingen en workshops en laat je kennismaken met zijn gedachtegoed.

De Roy Martina Experience dag is een dag waar je (opnieuw) kennis kunt maken met Roy Martina en naar huis gaat met de inzichten die Roy je kan geven. Tijdens de dag kun je naast de verschillende interessante lezingen en workshops, meer informatie krijgen over Martina en zijn werk.

De Roy Martina Experience dag wordt afgesloten met een groot prijzenfestijn, waarbij onder de aanwezigen boeken, cd’s en een fantastische, all inclusive seminarreis met Roy Martina worden verloten.

Voor meer informatie en de kaartverkoop kun je kijken op de vernieuwde website van Roy Martina. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar.

(Bron: Nieuwsbrief Roy Martina)

Lees ook:Gratis workshop Emotionele Fitness op 30 en 31 oktober
Lees ook:Paaslezing van Roy Martina
Lees ook:Roy Martina Inspiratie dag
Lees ook:31 maart open dag Praktijk en Cursuscentrum Sanu
Lees ook:Zen monnik ontmoet ‘the Secret’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>