Spirituele jaarhoroscoop 2013: Stier (21 april t/m 20 mei)

Natasja Kuipers, bekend astrologe en schrijfster, schreef speciaal voor Spiritualiteit.blog.nl een spirituele jaarhoroscoop.

Lees hieronder over de Stier in 2013.

Spirituele jaarhoroscoop 2013: Stier
Kun je een relatie aangaan zonder jezelf hierin te verliezen? Dat is de centrale vraag van 2013. Kun je jezelf trouw blijven en je grenzen aangeven ook al wil de ander een andere weg gaan? Dat is een hele uitdaging en soms moet je een middenweg vinden. Niet door jezelf te verloochenen maar uit respect voor jezelf en de ander.
Daardoor loop je ook tegen je eigen normen en waarden aan. Wat vind ik eigenlijk echt belangrijk in het leven? Hoe wil ik met mijzelf en anderen omgaan?

Als je hiermee serieus aan de slag gaat, groeit in 2013 je eigenwaarde. Maar dat niet alleen. Je voelt je blij, vredig en bent tevreden met jezelf en je leven. Daardoor ben je ruimhartiger dan ooit, een spirituele eigenschap die de Stier goed past. Een pluim als je dat kunt bereiken.

Over Natasja Kuipers
Deze Spirituele Jaarhoroscoop werd speciaal voor de lezers van Spiritualiteit.blog.nl geschreven door Natasja Kuipers. Natasja Kuipers is tekstschrijver en al meer dan tien jaar astrologe. Ze geeft workshops op dit gebied aan particulieren en bedrijven en schrijft de horoscopen voor onder andere Marie Claire en Talkies. In 20120 verscheen haar eerste boek, het ‘Astrologie Werkboek‘, waarmee je op een duidelijke manier leert je eigen geboortehoroscoop te trekken. Dit jaar kwam ook haar ‘Astrologische Inzichtkaarten‘ uit. Meer over Natasja Kuipers kun je lezen op haar website.

Lees ook de Spirituele Jaarhoroscoop voor de andere sterrenbeelden!

Ben jij een Stier? Wat zijn jouw plannen voor 2013?

Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012 van Natasja Kuipers
Lees ook:Heb jij je spirituele jaarhoroscoop voor 2012 al gelezen?
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Vissen (20 februari t/m 21 maart)
Lees ook:Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013!
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Ram (22 maart t/m 20 april)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Spirituele jaarhoroscoop 2013: Stier (21 april t/m 20 mei)

  1. Pingback: Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013! | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>