Spirituele jaarhoroscoop 2013: Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Natasja Kuipers, bekend astrologe en schrijfster, schreef speciaal voor Spiritualiteit.blog.nl een spirituele jaarhoroscoop.

Lees hieronder over de Weegschaal in 2013.

Spirituele jaarhoroscoop 2013: Weegschaal
Als zekerheden wegvallen kun je dan nog vertrouwen op jezelf, het universum of God? Dat is een vraag waar je mogelijk mee geconfronteerd wordt dit jaar.

Qua financiële middelen en bezit moet je mogelijk een (flinke) stap terug doen. Heb je de laatste jaren je geld uitgegeven als water dan ga je het lastig krijgen. Ken je daarentegen de waarde van geld en heb je niet meer gespendeerd dan je nodig had? Dan heb je veel minder te vrezen.

Heb je je erg geïdentificeerd met je huis, je auto of spullen die je hebt verzameld? Je komt er dit jaar achter dat jij die spullen niet bent. Want of je veel of weinig hebt, jij blijft hetzelfde. Natuurlijk wist je dit al lang, maar nu krijg je ook de ervaring of het inzicht dat het zo is.

Wees niet bang voor een tekort, want later in het jaar komen er weer veel kansen op je pad.

Over Natasja Kuipers
Deze Spirituele Jaarhoroscoop werd speciaal voor de lezers van Spiritualiteit.blog.nl geschreven door Natasja Kuipers. Natasja Kuipers is tekstschrijver en al meer dan tien jaar astrologe. Ze geeft workshops op dit gebied aan particulieren en bedrijven en schrijft de horoscopen voor onder andere Marie Claire en Talkies. In 20120 verscheen haar eerste boek, het ‘Astrologie Werkboek‘, waarmee je op een duidelijke manier leert je eigen geboortehoroscoop te trekken. Dit jaar kwam ook haar ‘Astrologische Inzichtkaarten‘ uit. Meer over Natasja Kuipers kun je lezen op haar website.

Lees ook de Spirituele Jaarhoroscoop voor de andere sterrenbeelden!

Ben jij een Weegschaal? Wat zijn jouw plannen voor 2013?

Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012 van Natasja Kuipers
Lees ook:Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013!
Lees ook:Heb jij je spirituele jaarhoroscoop voor 2012 al gelezen?
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Vissen (20 februari t/m 21 maart)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Kreeft (21 juni t/m 23 juli)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>