Spirituele jaarhoroscoop 2013: Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Natasja Kuipers, bekend astrologe en schrijfster, schreef speciaal voor Spiritualiteit.blog.nl een spirituele jaarhoroscoop.

Lees hieronder over de Tweelingen in 2013.

Spirituele jaarhoroscoop 2013: Tweelingen
Als het goed is heb je vorig jaar zaken als status, materie en geld steeds meer kunnen loslaten.
Dit jaar blijf je groeien op persoonlijk vlak. Je raakt steeds meer geïnteresseerd in de geestelijke waarden van het leven. Mogelijk sta je meer open voor nieuwe ervaringen en durf je stappen te zetten om je hart te volgen. Als gevolg van het open zetten van je hart zullen ook de reacties om je heen veranderen. Mensen kloppen misschien vaker met hun problemen bij je aan. Andere relaties kunnen (tijdelijk) verdwijnen.

Je werk gaat gestaag door en mogelijk krijg je meer verantwoordelijkheden op je bordje. Met deze nieuwe, positieve energie heb je misschien het idee alles aan te kunnen. Dat is deels waar, maar toch is belangrijk dat je iedere keer naar jezelf terugkeert en voelt waar je grenzen liggen.

Over Natasja Kuipers
Deze Spirituele Jaarhoroscoop werd speciaal voor de lezers van Spiritualiteit.blog.nl geschreven door Natasja Kuipers. Natasja Kuipers is tekstschrijver en al meer dan tien jaar astrologe. Ze geeft workshops op dit gebied aan particulieren en bedrijven en schrijft de horoscopen voor onder andere Marie Claire en Talkies. In 20120 verscheen haar eerste boek, het ‘Astrologie Werkboek‘, waarmee je op een duidelijke manier leert je eigen geboortehoroscoop te trekken. Dit jaar kwam ook haar ‘Astrologische Inzichtkaarten‘ uit. Meer over Natasja Kuipers kun je lezen op haar website.

Lees ook de Spirituele Jaarhoroscoop voor de andere sterrenbeelden!

Ben jij Tweelingen? Wat zijn jouw plannen voor 2013?

Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012: Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Kreeft (21 juni t/m 23 juli)
Lees ook:Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013!
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012 van Natasja Kuipers
Lees ook:Heb jij je spirituele jaarhoroscoop voor 2012 al gelezen?

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Spirituele jaarhoroscoop 2013: Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

  1. Pingback: Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013! | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>