Spirituele jaarhoroscoop 2012: Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Natasja Kuipers schreef speciaal voor Spiritualiteit.blog.nl een spirituele jaarhoroscoop. Lees hier over Tweelingen in 2012:

Dit jaar maak je een begin met het loslaten van je rol in de buitenwereld. Als je erg gericht bent op status en je beroep, dan kunnen er zich in je omgeving gebeurtenissen voordoen die ervoor zorgen dat je die gehechtheid wat meer loslaat. Bijvoorbeeld doordat je werk je niet meer motiveert, omdat je ontslagen wordt of omdat je een impasse zit wat je werkrichting betreft. Raak niet in paniek, maar zie het als een seintje om meer naar je hart te luisteren. Misschien zit je niet in goede werkrichting of is het simpelweg tijd voor iets anders. Je kunt in 2012 meer behoefte hebben om je voor anderen in te zetten door bijvoorbeeld in de zorg te gaan werken, vrijwilligerswerk te gaan doen of healingwerk. Of misschien heb je artistieke ambities waar je nu (eindelijk) wat meer tijd voor hebt.

(c) Natasja Kuipers

Ben jij Tweelingen? Wat zijn jouw plannen voor 2012?

Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012: Steenbok (23 december t/m 20 januari)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012: Maagd (24 augustus t/m 23 september)
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Boogschutter (23 november t/m 22 december)
Lees ook:Natasja Kuipers brengt eerste boek uit over astrologie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>