Helios Reiki & Groei Centrum groeit zelf ook al 20 jaar

Wat nu Helios Reiki & Groei Centrum heet, begon in 1986 in Lelystad als een behandelcentrum in Reiki en Klassieke Homeopathie. In 1988, na het behalen van de traditionele Mastergraad in Reiki, begonnen Dick Nijssen en Arianne Groeneveld in Lelystad en in verschillende andere Nederlandse steden Reikicursussen aan te bieden en vanaf 1989 ook Innerlijk Kind-workshops.
In de afgelopen twintig jaar hebben niet allen haar clienten, maar heeft het Centrum zelf ook al een behoorlijke groei doorgemaakt.

In 1991 werd het steeds duidelijker dat de beperkte ruimte in Lelystad niet meer toereikend was. In dat jaar kochten Dick en Arianne een grote, op een royaal eigen terrein gelegen boerderij op het Veluwse platteland die ze verbouwden tot een smaakvol en gezellig cursuscentrum.
Sinds die tijd hebben vele duizenden mensen weekendcursussen en jaartrainingen op het Centrum gedaan en het Centrum met zijn prachtige tuin is door vele liefdevolle handen ieder jaar mooier gemaakt.

Het aanbod van cursussen is door de jaren heen gegroeid. Helios is niet alleen een traditioneel Reikicentrum met een grote ervaring en een van de eerste centra in Nederland dat Innerlijk Kindwerk aanbood, het heeft inmiddels ook een ruim aanbod op het gebied van Tantra en Transcendente Diepte Meditatie.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van Helios Reiki & Groei Centrum.

(Bron: Helios Reiki & Groei Centrum)
(Bron: illustratie: Helios Reiki & Groei Centrum)

Lees ook:Grote schoonmaak voor je lichaam
Lees ook:Reiki – Richard Ellis
Lees ook:Jaarlijks Reiki-weekend al op 25 april
Lees ook:Lezing genezende energie
Lees ook:Beurs: Het Paranormaal Alternatief

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>