Leer alles over NLP

Er wordt de laatste jaren veel over NLP gepraat en er zijn veel boeken over NLP geschreven. Steeds vaker stellen bedrijven en organisaties NLP als pré in hun vacatures. Maar wat is NLP nou precies? Wat houdt de NLP Practitioner opleiding in? En misschien nog wel belangrijker, in welk gebied van jouw leven kan NLP een bijdrage of uitbreiding zijn? Op 31 augustus organiseert Mind Academy in Alkmaar een informatieavond over NLP om antwoord te geven op deze en andere vragen.

Van 19:00 uur to 22:00 uur laat Mind Academy jou op 31 augustus kennis maken met de basis principes en technieken van NLP, de structuur van de opleidingen en kun je tevens zien, horen en ervaren wat NLP voor jou kan betekenen.

Bovendien is deze informatieavond een prima gelegenheid om kennis te maken met de trainers. Mind Academy vindt het belangrijk dat je het juiste gevoel bij de trainers hebt als je voor een NLP opleiding bij Mind Academy kiest. Na afloop van de avond nemen de trainers uitgebreid de tijd om kennis met je te maken en om al je vragen te beantwoorden. Gebleken is dat je na afloop van de avond genoeg informatie hebt om een eventuele keuze voor een NLP opleiding te maken.

(Bron: Mind Academy)

Lees ook:Mind Academy organiseert NLP-informatieavond
Lees ook:Ayurveda-beroepsopleiding
Lees ook:Gratis informatieavond over meditatie en spiritualiteit
Lees ook:Open dag Ester College
Lees ook:Hoe ontdek je goede NLP? Gratis rapport

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Leer alles over NLP

  1. duh

    NLP als een pre ?
    Nou, niet in mijn branch, kan ik melden.

    Dus na een informatieavond heb ik genoeg informatie om een keuze te kunnen maken ?

    Daar ga je als mogelijke bezoeker toch al van uit, anders doet die instelling toch iets verkeerd, niet waar.
    Dit klinkt als het tot PR verheffen van je-netjes-voorbereid-hebben, voor mij zou het niet meer dan vanzelfsprekend zijn.

    Over de monarchie & soapsterren wordt ook veel gesproken en worden ook boeken volgeschreven, dat maakt de inhoud van die boeken nog niet per se de moeite waard, lijkt me.

      /   Reply  / 
  2. Arnold

    Beste Duh,

    Misschien is het niet zo belangrijk of jouw branche (welke is dat trouwens?) het als pré stelt, maar is het belangrijker of jij het als pré stelt in je leven om meer van je onbewuste sturing (in gedrag) te ontdekken zodat je meer flexibilietit in gedrag en ‘zijn’ kunt ervaren. NLP is daar ‘een’ methodiek voor.

    Ik ben benieuwd vanuit welke intentie je jouw reactie hebt geschreven.

    Groetjes,
    Arnold.

      /   Reply  / 
  3. Duh

    Beste Duh,

    Mijn intentie voor mijn reactie was om het naar mijn idee nogal hoge interessantdoenerij-gehalte, de pseudo-wijsheid, en de neiging tot wollige formulering van zaken een beetje op de hak te nemen door een spottende analyse van het reclame-folder praatje te geven. (Zie ook de site van mindacademy)

    Ik stel het mijzelf bewust zijn van mijn middelen tot communicatie, zowel verbaal als nonverbaal absoluut als pré in mijn leven

    - sterker nog, het is een fascinerend fenomeen dat zich uitstrekt over veel disciplines, denk aan retorische kracht van bv. klassieke machthebbers-

    ….maar gebruik hier liever wat meer reguliere inzichten vanuit de psychologie, geschiedenis, filosofie en sociologie voor, dan de -zoals al opgemerkt- naar mijn smaak vrij irritante vaagpraterij uit de spirituele hoek, waarbij vaak m.i. geen coherent verhaal gebracht wordt.

    Ik vind het analyseren van teksten uit ‘die’ hoek, evenals die uit de religieuze hoek erg fascinerend. Vooral de manier van redeneren kan best op mijn lachspieren werken.

    Hopende hiermee een helder antwoord gegeven te hebben,

    verblijf ik,

    Groetjes,

    Duh

    p.s. mijn branche is de IT, in de techniek.

      /   Reply  / 
  4. robert

    Op elk onderwerp is er ook wel ene op skepsis :)

      /   Reply  / 
  5. Sander

    @robert: wat is je punt?

    Als je probeert te stellen dat Skepsis skeptische ten opzichte van alles is, is dat natuurlijk een onhoudbaar standpunt. Voorbeeld: Skepsis is niet skeptisch ten opzichte van zwaartekracht.

    Ik wou dat jullie ‘spirituele’ mensen eens inhoudelijk op standpunten ingingen, in plaats van om de hete brij heen te draaien.

      /   Reply  / 
  6. Sander

    @robert: wat is je punt?

    Als je probeert te stellen dat Skepsis skeptische ten opzichte van alles is, is dat natuurlijk een onhoudbaar standpunt. Voorbeeld: Skepsis is niet skeptisch ten opzichte van zwaartekracht.

    Ik wou dat jullie ‘spirituele’ mensen eens inhoudelijk op standpunten ingingen, in plaats van om de hete brij heen te draaien.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>