Open dag Ester College

Op 25 augustus is er een Open Dag van het Ester College, dat de opleiding tot Paranormaal Therapeut aanbiedt en een compleet bij- en nascholingprogramma voor geregistreerde paranormaal therapeuten en magnetiseurs verzorgt.

Door het Ester College in Almere wordt sinds 1988 een volledige opleiding tot Paranormaal Therapeut verzorgd. De opleiding is in 2002 volledig vernieuwd. Binnen deze vernieuwing zijn alle laatste onderwijskundige ontwikkelingen, zoals persoonlijk opleiding plan (POP), buitenschoolse stage en intervisie opgenomen.

Het Ester College is een kleinschalige opleiding met maximaal 80 studenten en daardoor een opleiding met veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Er wordt gewerkt met een studiecoach, praktijkbegeleider en mentoren. Daarnaast kunnen alle docenten buiten de lesdagen om worden geraadpleegd bij vakinhoudelijke vragen.

Er worden bij het Ester College regelmatig open informatiedagen georganiseerd. De eerstvolgende is op zaterdag 25 augustus van 11.00 tot 13.00 uur.

Wil je meer weten? Kijk dan op de website van het Ester College.

Lees ook:Opleiding tot Paranormaal Therapeut op HBO Niveau
Lees ook:Open dagen in centrum Djoj
Lees ook:Allereerste havo/vwo doe-school met aandacht voor spiritualiteit
Lees ook:Spiritualiteit, openheid en inspiratie op het Open UP!-festival
Lees ook:Leer je leven sturen met de opleiding ‘Emotioneel Welzijn’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Open dag Ester College

  1. Karla

    Ik heb eens op de website gekeken, maar volgens mij doen ze alleen les geven in magnetiseren en doen ze dat af als ‘paranormaal’. Verder krijg je wel veel les over anotomie, dat vind ik wel goed, zouden meer magnetiseurs moeten leren. Alleen de titel vind ik niet echt bij de opleiding passen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>