Mind Academy organiseert NLP-informatieavond

Er wordt de laatste jaren veel over NLP gepraat en er zijn veel boeken over NLP geschreven. Steeds vaker stellen bedrijven en organisaties NLP als pré in hun vacatures. Maar wat is NLP nou precies? Wat houdt de NLP Practitioner opleiding in? En misschien nog wel belangrijker, in welk gebied van jouw leven kan NLP een bijdrage of uitbreiding zijn? Op maandag 17 september organiseert Mind Academy een informatieavond over NLP om antwoord te geven op deze en andere vragen.

Van 19:00 uur to 22:00 uur laat Mind Academy jou op 31 augustus kennis maken met de basis principes en technieken van NLP, de structuur van de opleidingen en kun je tevens zien, horen en ervaren wat NLP voor jou kan betekenen.

Bovendien is deze informatieavond een prima gelegenheid om kennis te maken met de trainers. Mind Academy vindt het belangrijk dat je het juiste gevoel bij de trainers hebt als je voor een NLP opleiding bij Mind Academy kiest. Na afloop van de avond nemen de trainers uitgebreid de tijd om kennis met je te maken en om al je vragen te beantwoorden. Gebleken is dat je na afloop van de avond genoeg informatie hebt om een eventuele keuze voor een NLP opleiding te maken.

(Bron: Mind Academy)

Lees ook:Leer alles over NLP
Lees ook:Gratis informatieavond over meditatie en spiritualiteit
Lees ook:Ayurveda-beroepsopleiding
Lees ook:Infoavond Centrum voor Intuitieve Ontwikkeling
Lees ook:Vrouwenritueel van De Quest

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mind Academy organiseert NLP-informatieavond

 1. Arnold

  Mind Academy orgainiseert ook in 2009 elke maand open NLP informatie avonden in Rotterdam en Bergen (bij Alkmaar).

  Ben je geinteresseerd in NLP of een NLP training (opleiding), kom dan eens naar één van onze NLP informatie avonden. Meer kan je lezen op http://www.mindacademy.nl/nlp-opleidingen/nlp-informatie-avond.asp

  Wellicht tot ziens!

  Arnold van Doorn
  Mind Academy.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>