Beleef de kracht van vuur

Spiritueel Centrum De Quest houdt aanstaande zaterdagavond 26 april een vuurritueel op het strand van Monster. Iedereen die geinteresseerd is mag aan dit ritueel, dat in de vorm van een workshop wordt gehouden, deelnemen.

Tijdens het vuurritueel wordt er gewerkt met de kracht van vuur. De spirits van vuur worden uitgenodigd om de deelnemers te helpen met ervaringen, gevoelens en andere delen van henzelf te transformeren.

Het ritueel begint met het maken van een verbinding. Door middel van een meditatie of trancereis wordt er een verbinding gelegd met de aanwezige spirits en specifiek met de spirits van vuur.
Er worden verschillende technieken gebruikt om de deelnemers goed in contact met henzelf te laten komen, zodat de transformatie ook daadwerkelijk plaats kan vinden. Deze transformatie kan ook na het vuurritueel nog enige tijd doorwerken.

Voor meer informatie over deze workshop en andere activiteiten van Centrum De Quest, kun je een kijkje nemen op de website.

Lees ook:Vind je krachtdier voor 2009
Lees ook:Beleef het ritueel van ‘De Dood van de Shaman’
Lees ook:Sjamanistisch Ritueel voor transformatie
Lees ook:Moeder Aarde Ritueel op Moederdag
Lees ook:Sjamaanse Vuurvogel Dag

1 Reacties // Reageer

One thought on “Beleef de kracht van vuur

 1. F.Floor (62)

  Vuurlopen, dus met blote voetjes over 1500 graden is nog altijd met stip de meest intense ervaring voor de rest van je leven.
  Het wordt door amerikaanse kankerklinieken vaak toegepast om opgegeven patiënten iets bij te leren dat hun mogelijk helpt hun ziekte te overwinnen – en vaak lukt dat.
  Bij deze hitte wordt aluminium in het vuur gegooid wat dan ook direkt verbrandt.
  Er is geen gevaar bij, slechts 2 voorwaarden en daar zou ik uit ervaring wel op letten:
  1. Of de leraar wel echt spirtueel is want de duurdere zijn meestal ook de slechtste en werken in hun ééntje, en bij de goedkopere is meestal een goede vakpsycholoog en para-medici wel bij aanwezig. Niet dat ze nodig zijn maar heel soms zijn er incidenten.
  2. Bedrijf gedurende 3 dagen ervoor geen dierlijkheid: dit kost jouw 1 dikke blaar.
  3. Ga tijdens vuurlopen je niet herinneren dat je ooit je handen aan een ketel hebt gebrand: dit bleek enorm gevaarlijk.
  4. Volg altijd de instrukties van de leraresse direkt op zonder enige tegenwerping: zij is nog wel verantwoordelijk voor jouw veiligheid.
  Op dit moment worden in Nederland vrijwel geen vergunningen voor “vreugdevuren” wegens “de luchtverontreiniging” meer afgegeven, behalve nog enkele uitspanningen en strandfeesten die zg. ‘oude rechten’ hebben en dus: neem je kans waar.
  Als je dit kan dan kun je de hele wereld weer aan is mijn belangrijkste les in deze.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>