Vind de antwoorden op jouw vragen met jouw persoonlijke levenswiel

Het antwoord vinden op jouw vragen aan de hand van je persoonlijke levenswiel. Dat wordt mogelijk gemaakt met de workshop ‘Het Levenswiel’ van Centrum De Quest.

Tijdens de workshop, die plaatsvindt op zondag 29 maart, ga je een begin maken met jouw eigen en persoonlijke levenswiel, waarmee je aan de slag kan in je eigen leven.

“Het levenswiel is een praktisch werktuig, dat kan helpen bij het vinden van antwoorden op vragen in zowel de dagelijkse praktijk, als in je spirituele leven,” legt Caroline Daalder van De Quest uit. Samen met Hugo Ulven Elshof geeft ze de sjamanistische workshop. “We leggen een begin van het levenswiel en iedere verdere stap ervaart de deelnemer zelf. Zo kan iedereen zijn of haar persoonlijke levenswiel langzaam verder uitbouwen.”

Het levenswiel kun je zien als een ongecompliceerde plattegrond, als een soort kompas wat de windrichtingen aangeeft met een centrum, en dit centrum dat is de eigenaar ervan. In elk van deze richtingen ben je vrij om te gaan en op elk ervan zijn antwoorden te vinden, die zoals we kunnen gaan ontdekken elkaar beïnvloeden maar ook met elkaar gecombineerd kunnen worden.
Caroline: “Het levenswiel is een zeer waardevolle persoonlijke leidraad voor een ieder die zich verbonden voelt met de natuur”.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van Spiritueel Centrum De Quest, kun je een kijkje nemen op de website.

Lees ook:Ga aan de slag met je persoonlijke levenswiel
Lees ook:Orakel & Verwenavond in Rotterdam
Lees ook:Sjamanistisch Ritueel ‘De kracht van het Zuiden’
Lees ook:De voorouders in het Sjamanisme
Lees ook:Je krachtdier ontmoeten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>