Een jaar lang stadsverlichting

In de zomer van 2011 vertelde ik vol enthousiasme over het boek ‘Stadsverlichting’ van Kris & Tijn Touber. In het boekje roepen de schrijvers op om te mediteren en zo jezelf, maar vooral ook je omgeving te verlichting. ‘Stadsverlichting’ bestaat deze maand alweer een jaar.

Stadsverlichting
‘Stadsverlichting’ is gebaseerd op het Maharashi-effect, waar in de afgelopen jaren regelmatig onderzoek naar is gedaan. In het kort houdt dit effect in dat een persoon die aan meditatie doet niet alleen zichzelf op positieve manier beïnvloedt, maar ook zijn of haar omgeving, door in het collectieve bewustzijn coherentie te scheppen. Al jaren organiseert Tijn Touber huiskamersessies en met dit boekje vragen hij en zijn vrouw Kris de lezer om dit ook te gaan doen en zo de wereld te veranderen vanuit je huiskamer.

473 huiskamers
Zondagavond 10 juni is het weer zover. Van 20.00 tot 21.00 uur wordt er die avond in 473 huiskamers in Nederland, België, Frankrijk, Engeland en de VS een uur gemediteerd. “We hopen jullie allemaal weer te ontmoeten in de stilte die ons verbindt”, laat Tijn Touber weten. Je kunt de website Stadsverlichting raadplegen voor een huiskamer bij jou in de buurt, of om je eigen huiskamer aan te melden voor huiskamersessies.

1 jaar Stadsverlichting
Deze maand bestaat Stadsverlichting 1 jaar. Dit wordt volgende maand gevierd aan de hand van een megameditatie. Kris en Tijn Touber vragen je hiervoor de avond van 8 juli vrij te houden. Meer weten? Houd dan de website Stadsverlichting in de gaten of volg de schrijvers op facebook.

Was jij al bekend met het fenomeen ‘Stadsverlichting’? Wat vind je ervan?

 

Lees ook:Tijn Touber 14 jaar zonder seks, alcohol en drugs
Lees ook:De Maand van de Spiritualiteit 2013
Lees ook:Full Moon Party met spoedcursus verlichting
Lees ook:Meditatie concert met Kris & Tijn Touber
Lees ook:Winnen: kaarten voor Full Moon Party

1 Reacties // Reageer

One thought on “Een jaar lang stadsverlichting

  1. brit

    Ik heb het boekje en ik vind het echt super. Het is echt heel enthousiast en motiverend geschreven, daar werd ik heel blij van. de meditatie op de cd is ook goed te doen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>