Vragen over kerst?

Sinterklaas is weer het land uit en de kerstman is alweer onderweg. In vele huiskamers staat alweer een kerstboom, huizen worden versierd met lichtjes en er wordt weer volop kerstmuziek gedraaid. Wat hebben we allemaal weer zin in de decembervreugde!  We vieren het ieder jaar, maar zelden staan we ook stil bij de betekenis van kerstmis. Waar komt kerstmis eigenlijk vandaan? Wat is het nut van een kerstboom? Wie is de kerstman?

Op deze en vele andere vragen rondom kerstmis kun je het antwoord vinden op Vragenoverkerst.nl.

Van de oorsprong van de Wijzen uit het oosten tot het kerstgevoel en kerst-shoppen. Alles wat met kerst te maken heeft, is te vinden op Vragenoverkerst.nl. Op deze nieuwe site vind je een helder overzicht van alle gebeurtenissen rondom kerstmis, met relevante antwoorden op talrijke vragen over de vele boeiende aspecten van ons moderne kerstfeest, de oorsprong van kerstmis, de kerstboom, de kerstman, en alle sfeervolle belevenissen eromheen.

Je kunt de website ook raadplegen voor tips op het gebied van kerstfilms en kerstconcerten of voor een recept voor glühwein. Of kom in de juiste sfeer voor kerstmis met onze informatie en tips over kerstversiering en het kerstcadeau. Beleef echte sneeuwpret of geniet van heerlijke kerstrecepten en kerstdranken, ontdek de leukste kerstmarkten en kerstwinkelgebieden hier of in het buitenland.

Wat zou jij graag willen weten over Kerstmis?

Lees ook:Wat is Kerstmis?
Lees ook:De decembermaand op Spiritualiteit.blog.nl
Lees ook:Cirkel van de Godin organiseert Heksenmarkt
Lees ook:Jouw mening over… kerstmis
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van december 2007

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Vragen over kerst?

  1. Layla

   Hoi henk :)

     /   Reply  / 
 1. Brit

  Hey wat leuk dat er hier ook aandacht aan kerst wordt besteed. Ja eigenlijk wel logisch, het is een spiritueel feest..
  Nou ja in elk geval…. leuk!

    /   Reply  / 
 2. Jacob

  Heldere antwoorden op gewone vragen.Leuke site om even wat op te steken van het feest wat elk jaar weer terug komt.Veel mensen zien het als vrije dagen maar genieten van de gezelligheid rond kerst.
  fijne dagen en alvast een goed uiteinde gewenst.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>