Cirkel van de Godin organiseert Heksenmarkt

Op zaterdag 28 april organiseert de Cirkel van de Godin haar eerste Heksenmarkt. Het thema van de Heksenmarkt is Beltane in middeleeuwse sfeer. De Cirkel van de Godin, voorheen de Heksenschool, bestaat 10 jaar en om dit te vieren organiseren ze deze Heksenmarkt.

De Heksenmarkt van de Cirkel van de Godin is met vele standhouders, diverse workshops en activiteiten een intiem spiritueel evenement. Het is voor de bezoeker hét ideale evenement om zich te oriënteren op het gebied van hekserij, paganisme, spiritualiteit, natuurbeleving en persoonlijke ontwikkeling. Op de Heksenmarkt vinden zij een keuze aan activiteiten, workshops, zang, dans en rituelen en aanbieders op het gebied van boeken, edelstenen, mineralen, sieraden, wierook, trainingen en workshops. In en rondom The Scottish Barn kunnen bezoekers de gehele dag gratis boeiende en afwisselende lezingen, verhalenvertellers en optredens van dans en muziek volgen. In het unieke programma natuurlijk ook Meiboomdansen en het Beltane-ritueel.

De Knights of the Four Quarters laten de middeleeuwen herleven en geven demonstraties zwaardvechten en boogschieten, koken middeleeuws eten en het kruidenvrouwtje geeft advies en informatie over kruidengeneeskunde. Bezoekers kunnen zich tijdens persoonlijke consulten laten adviseren door paragnosten en tarotlezers.

De Heksenmarkt is een feest voor het hele gezin. Ook voor kinderen is de Heksenmarkt een leuke en inspirerende dag. Er is een sprookjesverteller, ze kunnen rijden, knuffelen en spelen met pony’s, (veilig) zwaardvechten en boogschieten. Er zijn allerlei middeleeuwse spelletjes te spelen, ze kunnen zich laten schminken en genieten van een dagje ravotten in het bos.

De Heksenmarkt wordt gehouden op zaterdag 28 april van 12 – 24 uur in en rondom The Scottish Barn in Molenhoek. Entree €15,- (incl. 2 consumptiemunten). Kinderen (onder begeleiding van een volwassene) tot 12 jaar gratis entree. Gratis parkeren. Vanaf NS station Molenhoek is het 10 minuten lopen naar de Heksenmarkt.

Ga jij naar de Heksenmarkt van de Cirkel van de Godin?

Lees ook:Win kaarten voor de Heksenmarkt
Lees ook:Gothic & Fantasybeurs
Lees ook:“Ervaar de helende kracht van De Cirkel”
Lees ook:Lezing ‘Goddelijkheid van de mens’ van Stichting De Cirkel
Lees ook:Goden en Godinnen op Spiritualiteit.blog.nl

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Cirkel van de Godin organiseert Heksenmarkt

 1. Marga

  Ik heb er nu al zin in, vorige keer was het geweldig!

    /   Reply  / 
 2. Layla Pansier Auteur

  Leuk Marga, ik ben benieuwd!

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Win kaarten voor de Heksenmarkt | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>