De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van december 2007

Van elke maand van het afgelopen jaar heb ik de leukste, belangrijkste of meest spraakmakende punten nog eens voor je op een rijtje gezet. Nu de Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van de laatste maand: december 2007.

December is natuurlijk de maand van de feestdagen. Omdat deze nog steeds een religieuze achtergrond hebben, werd hier ook op Spiritualiteit.blog.nl aandacht aan besteed. Op 5 december werd er bijvoorbeeld uitgelegd wie sinterklaas nou eigenlijk is.

In het kader van kerstmis verscheen er op dit blog een artikeltje over een nieuwe website, waar je al je vragen over de kerst beantwoord kunt vinden.
Maar ook werd er gevraagd naar jouw mening over kerstmis. Vind jij het jammer dat weinig mensen nog weten waar kerstmis over gaat? Of vind je dat juist onzin en hoeft het voor jou niet uit te maken waar de tradities vandaan komen? Dat is wat er gevraagd werd, ook aan de hand van een poll. Tot nu toe lijkt het voor de meeste mensen toh voornamelijk te draaien om gezellig samenzijn met de hele familie. De definitieve poll-uitslag verschijnt in januari op dit blog.

Iets anders wat in december de aandacht kreeg op dit blog, was het onderwerp 'aura's'. Aan de hand van een bericht over een themaavond over aura's bij het Triskal Healingcentre in Delft, kwamen er een aantal uiteenlopende reacties.

Dat waren de hoogtepunten van januari tot en met december 2007. Fijne jaarwisseling allemaal!

Lees ook:De decembermaand op Spiritualiteit.blog.nl
Lees ook:‘Kerstmis draait om gezelligheid, familie en vrienden’
Lees ook:Jouw mening over… kerstmis
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van januari 2008
Lees ook:De spirituele hoogtepunten van december 2009

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van december 2007

 1. nina

  Van elke maand van het afgelopen jaar heb ik de leukste, belangrijkste of meest spraakmakende punten nog eens voor je op een rijtje gezet. Nu de Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van mei 2007.
  Rosjanki – Oferty matrymonialne
  Biuro matrymonialne

    /   Reply  / 
 2. Karla

  ????

    /   Reply  / 
 3. Joop

  Tja Karla, ik denk dat deze persoon gewoon even reclame wilde maken… Jammer, maardat heb je op het internet nou eenmaal..

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>