Trend: buddha zeep

De trendwatcher van gratis dagblad Metro, Evelyn van Hasselt, denkt dat buddhazeepjes weleens de nieuwe trend kan worden. “Wie op zoek is naar een origineel cadeautje zit goed met een buddha van zeep”, laat ze vandaag in Metro weten. “De buddha zeepjes van Pure Buddha duiken op steeds meer plekken op en zouden best wel eens een trend kunnen worden.”

Het zijn inderdaad mooie zeepjes moet ik zeggen, eigenlijk te mooi om te gebruiken. Maar dat hoeft natuurlijk ook niet, je kunt ze ook gewoon leuk neer zetten in je toilet of badkamer, in de huiskamer of in je meditatieruimte. Ze vullen de ruimte ook meteen met een fijne geur, zoals musk, magnolia of lavendel.
De buddha zeepjes zijn verkrijgbaar in grijs lila, turkoois, zwart en goud. Ze zijn volledig met de hand gemaakt en bezet met strasssteentjes. Tijdelijk kun je ook een roze buddha zeepje kopen, die speciaal voor Pink Ribbon zijn gemaakt. Wanneer je deze voor 18 november bestelt, doneer je meteen 1/8 van de opbrangst aan dit goede doel.

Metro meldt dat het idee achter de mooie, spirituele zeepjes komt van Yvonne Lorang. Na twee keer te zijn geconfronteerd met borstkanker besloot zij het roer om te gooien en over de wereld te gaan reizen. Tijdens een van haar reizen kreeg ze het idee voor Pure Buddha.

In elk geval is het een leuk cadeautje om in gedachten te houden, bijvoorbeeld voor de aankomende feestdagen. Maar “de veelgehoorde uitspraak dat je een buddha niet voor jezelf mag kopen omdat dit ongeluk zou brengen is een fabel”, aldus Metro. Je kunt er gelukkig dus ook gewoon een voor jezelf aanschaffen! Voor meer informatie kijk je op Purebuddha.nl.

Wat vind jij van deze buddha zeepjes?

Lees ook:Verras een vriend(in) met een gratis Lucky Buddha Tassenhanger van KAYA
Lees ook:Een reis langs de Chakra’s
Lees ook:Op inspiratiereis
Lees ook:Shop met korting bij KAYA sieraden
Lees ook:Eigen YouTube voor God

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Trend: buddha zeep

 1. Paula

  Mooi!!

    /   Reply  / 
 2. wilma van der veen

  Ik wil graag 25 buddah’s met die strass mag ik vragen wat ze per stuk kosten. En met welke geur..en zijn ze ook in andere kleur.

    /   Reply  / 
 3. wilma van der veen

  Wil graag die boedha met strass teentjes. Mag ik vragen wat de prijs en verzendkosten zijn.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>