Shop met korting bij KAYA sieraden

De eerste winactie van deze thema-maand ‘Doe wat voor een ander’ was van KAYA Sieraden, en je kunt nog steeds kans maken op zo’n mooie tassenhanger voor een vriend of vriendin. Maar KAYA wil nog iets doen voor jou, als lezer van Spiritualiteit.blog.nl. Jij mag namelijk tot het einde van dit jaar met korting shoppen in de webshop van KAYA Sieraden!

KAYA doet graag wat voor een ander
De filosofie van KAYA Sieraden past helemaal bij het thema van deze maand april: ‘Doe wat voor een ander’. Want KAYA doet graag wat voor een ander. Zo stelde ze begin deze maand al 3 Lucky Buddha tassenhangers beschikbaar voor jou, om te cadeau te geven aan een geliefde, vriend(in) of familielid en de komende maanden kun je er ook nog eens met korting winkelen!
Maar KAYA Sieraden doet nog meer. De webshop staat vooral bekend om haar Boeddha Sieraden. kansarme kinderen in Gambia. Per bedrag doneert KAYA een bedrag aan stichting Eduki zodat een kind in Gambia één week naar school kan. Dat is toch een prachtige gedachte!

Korting bij KAYA sieraden
Vind jij de boeddha amuletten en de andere sieraden van KAYA ook zo mooi? Dan is nu je kans om er extra van te genieten, want lezers van Spiritualiteit.blog.nl krijgen maar liefst 15% korting op het gehele assortiment van KAYA Sieraden. Hoe? Simpel! Ga naar de website van KAYA Sieraden en kies wat leuks uit voor jezelf of koop een cadeautje een ander (genoeg keus!). Bij het afrekenen vul je de kortingscode ‘spiriblog’ in, die je 15% korting geeft op je bestelling. De code is geldig t/m 31 december 2013. Veel shop plezier!

Wat vind jij het mooiste sieraad van KAYA?

Lees ook:Lucky Boeddha’s brengen dubbel geluk (met lezerskorting!)
Lees ook:Verras een vriend(in) met een gratis Lucky Buddha Tassenhanger van KAYA
Lees ook:Webshop voor ‘Spiritulisten’ geopend
Lees ook:Medium Karima start met webshop. Met gelukszakjes!
Lees ook:Doe wat voor een ander!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Shop met korting bij KAYA sieraden

  1. Bram

    Wat lief van KAYA ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>