Wat gebeurt er in 2012?

Vanavond in het programma Qir van Spirituele Radio Omroep Indigo: een interview met Anne Diamingo over haar laatste boek: 'Het vijfde Gezicht'. Dit is een prachtig, spiritueel boek over de maya kalender, dat elke lezer diep in het hart raakt. Een mysterieus en meeslepend verhaal over mensen die in het goede geloven en met het antwoord op de vraag: wat gebeurt er in 2012?

Het verhaal in 'Het Vijfde Gezicht' verloopt als volgt: Isabella Ladou, een eigenzinnige kunstenares en telg uit een excentrieke, welvarende familie, gaat in het vroege voorjaar op reis naar het zonnige Italië. Hier raakt ze bevriend met een oude sjamaan en zijn Russische vriendin. Isabella, van huis uit opgevoed met eeuwenoude, mystieke tradities, raakt volkomen in de ban van het mysterieuze, wijze tweetal en besluit zich bij hen te voegen. Samen ondernemen ze een lange, enerverende tocht die hen ten slotte naar een spectaculair einde voert: zij ontrafelen het Maya-mysterie en de reden waarom de kalender in 2012 stopt.

Het Vijfde Gezicht is niet alleen een schitterend portret van een heel nieuw tijdperk dat de mensheid vóór zich heeft, maar ook een roman over familiebanden en relaties waarin eigenzinnigheid, humor en vertrouwen elkaar continu afwisselen. Even mysterieus als spannend, geeft dit vlot geschreven verhaal inzicht in bijzondere materie.

Het programma Qir, onder presentatie van Jeroen Kumeling, is van 19:45 tot 21:00 uur te beluisteren via de website van Radio Indigo.

Je kunt het boek ook bestellen bij Bol.com:

Het vijfde gezicht<br>Anne Diamingo
Het vijfde gezicht
Anne Diamingo

(Bron: Nieuwsbrief Radio Indigo)

Lees ook:Het gaat goed met IndigoRadio
Lees ook:Help Indigo Radio in het publieke bestel te komen
Lees ook:Vanavond nieuw programma met Yvonne Weeber op Indigo
Lees ook:Vanavond: Daisha interviewt Geert Krimpen op Indigo Radio
Lees ook:Indigo Radio wordt Indigo Soulstation

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Wat gebeurt er in 2012?

 1. marleen eriks

  Hallo anne. Wil graag vragen of je nog schilderlessen geeft maar wilde je tel nr niet aan mijn moeder vragen. Zou het fijn vinden van je te horen. groet en liefs marleen

    /   Reply  / 
  1. Jakob

   Hoi Marleen,

   Ben jij het?? Marleen Eriks uit Stavoren? Hoe is het met jouw?? Je kent me vast nog wel. Jakob de Jong uit de Noardermar die naar Frankrijk is geëmigreerd. Woon nu helaas weer hier in Friesland.
   Lijkt me leuk je weer eens te ontmoeten en beetje bij te kletsen over van alles en nog wat..

   Groetjes..

   Jakob

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>