Help Indigo Radio in het publieke bestel te komen

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen gaat het goed met Spirituele Radio Omroep Indigo en werken zij er nu hard aan om in het publieke bestel te komen. Hiertoe is thans een omroepvereniging opgezet. Tot september 2009 heeft Indigo Radio de tijd om 50.000 leden te werven voor de nieuwe omroepvereniging.

Iedereen kan vanaf nu lid worden van Indigo Spirituele Omroep.
Als jij het belangrijk vindt dat er meer liefdevolle, positieve en bewuste programma's op radio en televisie komen, kun je lid worden en daarmee de reeds bestaande radio-uitzendingen op het internet steunen, evenals de webtelevisie die dit jaar nog zal worden opgezet.
Natuurlijk help je hiermee ook tot de 50.000 leden te komen die Indigo Radio nodig heeft voor de aanvraag van de C-status als officiele publieke omroep.

Je wordt lid van Indigo Radio door tien euro per kalenderjaar te betalen en je aan te melden via de website.

Lees ook:Indigo Radio gaat voor C!
Lees ook:Indigo Radio wordt Indigo Soulstation
Lees ook:Spirituele radio
Lees ook:Het gaat goed met IndigoRadio
Lees ook:Feest van Radio Indigo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>