Indigo Radio wordt Indigo Soulstation

Indigo Radio is helemaal in een nieuw jasje gestoken. Het spirituele webradiostation heet nu 'Indigo Soulstation' en gaat binnekort ook beginnen met webtelevisie. De nieuwe look & feel van Indigo SoulStation wordt gevierd met leuke prijzen: een reis naar Ibiza of vrijkaarten voor Ticket for Tibet.

Interessante lezingen, gezellige lifestyle programma's en boeiende interviews, allemaal gerelateerd aan spiritualiteit. Dat is Indigo Soulstation, voorheen Indigo Radio. Indigo SoulStation is een radiozender op internet die gerund wordt door vrijwilligers. De programma's zijn via internet overal ter wereld te beluisteren.

Om de geheel nieuwe uitstraling van het webstation te vieren, geeft Indigo Soulstation een reis weg naar Ibiza! Je kunt bovendien kans maken op vrijkaarten voor Ticket for Tibet. Wil je weten hoe je deze mooie prijzen kunt winnen? Luisterdan vanavond van 22:00 tot 00:00 uur naar Hans Rietveld op Indigo Soulstation.

(Bron: Indigo Soulstation)

Lees ook:Help Indigo Radio in het publieke bestel te komen
Lees ook:Kerst vieren met Indigo Soulstation
Lees ook:YouTube kantaal voor Indigo Soulstation
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van april 2008
Lees ook:Indigo Soulstation hervat uitzendingen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Indigo Radio wordt Indigo Soulstation

 1. rebecca

  waarom niet???????????????
  wat deed ik verkeerd?
  Behalve wat Rob beweerd???
  Groffe taal???
  Wat heb ik deze week verkeerd gedaan Rob??

    /   Reply  / 
 2. Roadkill

  Ha ha ha op zoek naar wie rob is vond ik jou bericht, welnu ik werd ook van de chat af gegooit omdat ik opmerkte dat iedereen zat te ouwenelen over loempia’s (ene Netty) en of over andere domme irrelevante zaken terwijl men het over hollow moon had?
  Nou lang verhaal kort geloof ik dat het gemiddelde niveau aldaar zijn eigen naam niet eens kan schrijven maar zitten wel op een ufo te wachte op 14 oktober nu dus hahahahaha.
  Wat een giller!
  Maar weten waarom ik nu werkelijk gekicked werd geen idee?
  Ik denk dat het dan ook geen place to be is wil je echt actief iets onderzoeken of van gedachte wisselen, wel wordt ik des duivels als iemand mij kicked zonder opgaaf van reden ben dus nog steeds op zoek naar Rob maar die vind ik wel.
  Later en succes!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>