Vanavond: Daisha interviewt Geert Krimpen op Indigo Radio

Vanavond heeft Daisha in haar gelijknamige radioprogramma een interview met Geert Kimpen, de schrijver van de bestseller 'De Kabbalist'. Het programma is van 21:00 uur tot 22:00 uur te beluisteren op Spirituele Radioomroep Indigo.

Geert Kimpen verliet van de ene op de andere dag zijn hectische bestaan als theaterregisseur om een zoektocht te beginnen. Een zoektocht naar het leven van Chaim Vital. 
Zijn oude Russische kaballameester zei op een dag: 'Jij moet dit verhaal schrijven.' Geert zegde meteen al zijn theateropdrachten af en reisde met zijn vrouw en dochtertje anderhalf jaar lang door vele landen. Het resultaat hiervan is verwoord in het boek 'De Kabbalist'.

Er blijven echter nog vele vragen over. Waarom zet iemand zo'n grote stap? Is dat omdat je niet tevreden bent met je huidge bestaan of is er een andere drijfveer? Welke consequenties c.q. resultaten hebben deze reis en het schrijven van het boek voor Geert zelf? En ook voor zijn vrouw en dochtertje?
Daisha is benieuwd naar het verhaal áchter het boek. De eerlijke openhartigheid van Geert kennende, kan zijn verhaal ook een leidraad zijn of aanwijzingen bieden voor jouw leven. Luister dus vanavond op Indigo Radio naar een uniek en bijzonder interview.

De luisteraar kan tijdens de uitzending vragen stellen aan Geert Kimpen. Dit kan via de telefoon (0575 50 2264) of via de chat op de site van Spirituele Radio Omroep Indigo.

Wil je meer weten over 'De Kabbalist'? Dan kun je een kijkje nemen op de gelijknamige website.

Lees ook:Rishis Full Moon Christmas Party
Lees ook:Transformational Breathing en Geert Kimpen in Qir
Lees ook:Vanavond nieuw programma met Yvonne Weeber op Indigo
Lees ook:Daisha interviewt zoon van Emile Ratelband
Lees ook:Het gaat goed met IndigoRadio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>