Helen en reinigen met engelen

Met behulp van engelen jezelfen anderen helen en reinigen. Volgens Lisette-Anne Volker van Praktijk Licht, Aandacht en Visie, kan het. Op donderdag 19 juni legt zij uit hoe dit in z'n werk gaat, tijdens een workshop 'Helen en reinigen met engelen' in Hoeve Kortstaert te Goedereede.

Tijdens deze dag krijgen de deelnemers de kans om bij henzelf te komen en van daaruit kennis te maken met engelen. In de ochtend krijgt men uitleg over wie en wat engelen zijn, hoe je er contact mee kunt krijgen en wat ze voor je kunnen betekenen.

Tussen de middag krijgen de deelnemers een energetische lunch aangeboden, met liefde en aandacht bereid door Marijke Seip van Hoeve Kortstaert. Na de lunch leert men allerlei technieken om jezelf en anderen te reinigen en te helen.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van Praktijk Licht, Aandacht en Visie.

Lees ook:Engelen-therapie om blokkades op te heffen
Lees ook:Cursus Integrated Energy Therapy ® I
Lees ook:Psychometrie en foto-analyse met de hulp van engelen
Lees ook:Luister naar de boodschap van De Kleine Engelen
Lees ook:Engelen en positief denken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>