ParaVisie viert twintigjarig jubileum

De behoefte aan het op een normale manier bespreken van paranormale en spirituele zaken is niet alleen iets van deze tijd. Twintig jaar geleden bestond deze ook al en daartoe werd in 1986 dan ook het eerste Nederlandse magazine opgezet wat zich met deze zaken bezighield: ParaVisie.

ParaVisie viert dit jaar haar twintigste verjaardag. Het allereerste nummer van ParaVisie werd in 1986 gemaakt onder leiding van hoofdredacteur Carel Elias. Twee decennia later zit Pepita de Jager aan het hoofd van de redactie. En zij viert met trots het twintigjarige jubileum van het spirituele maandblad.

De komende maanden wordt er in ParaVisie teruggeblikt op twintig jaar geleden. Zo kon men in het februari-nummer lezen over de familie Goedraad, die in 1986 werden bezocht door twee medewerkers van ParaVisie: wichelroedeloper Bote Mikkers en paragnost The Berends. De familie had last van geestverschijningen en zegt na het bezoek van Mikkers en Berends de geest niet meer te hebben teruggezien.

Wie meer wil weten over het magazine ParaVisie kan een kijkje nemen op www.paravisie.nl.

Lees ook:Website ParaVisie in nieuw jasje
Lees ook:ParaVisie komt met Award
Lees ook:Sylvana Simons terug naar vorig leven
Lees ook:ParaVisie Awards uitgereikt
Lees ook:Zambiaanse na elf jaar uit dood herrezen?

1 Reacties // Reageer

One thought on “ParaVisie viert twintigjarig jubileum

 1. astrid engels

  Geachte redactie.
  Samen met de kansarme kinderen van Nepal heb ik in katmandu 96 doekjes gemaakt ( 8 x de sterrenbeelden)voor net4kids .
  Het project PAINTED HOPE
  Deze schilderijen zijn stuk voor stuk door mij bewerkt tot echte kunstwerken die op 15 mei zullen worden geveild bij Sothebys Amsterdam. De totale opbrengst zal naar het tehuis gaan in Nepal
  Ik stuur graag een persbericht en ( rechtenvrij) fotos van de geschilderde sterrrenbeelden en nadere informatie. OP mijn site al een indruk.
  Graag ontvang ik Uw mailadres opdat we het een en ander kunnen versturen. We kunnen Uw hulp goed gebruiken en Astrid geeft graag een interview over dit grote project.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>