Zambiaanse na elf jaar uit dood herrezen?

In Zambia heerst grote ophef. Er schijnt daar namelijk een vrouw uit de dood te zijn opgestaan. Dit meldt het nieuwsforum fok.nl deze week. Hoewel dit nieuws in ons land niet gauw serieus wordt genomen, is Zambia, waar het geloof in geesten en paranormale verschijnselen groter is, in rep en roer. De herrijzenis van de vrouw, die elf jaar geleden is overleden, werd aan gegeven door haar eigen familie.

Op een persconferentie, die door de vrouw in kwestie werd bijgewoond, zei de politie dat ze de stoffelijke resten van de elf jaar geleden begraven vrouw zullen opgraven en onderzoeken.

Ook de man die elf jaar geleden weduwnaar was geworden, was aanwezig bij de persconferentie. Hij is in een Zambia bekende bokser. De man kon echter geen woord uitbrengen omdat hij in een shock verkeerde.

Volgens de NOS is de zaak nog ingewikkelder dan het al lijkt: Twee paar ouders zeggen namelijk de vader en moeder te zijn van de uit de dood herrezen vrouw. De politie gaat daarom ook DNA-testen uitvoeren.

(Bron: fok.nl)

Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van september 2007
Lees ook:De mysterieuze zaak van de ‘dode’ Maharaj
Lees ook:Leven na de dood: conclusies onderzoek
Lees ook:Halloweenlezing Susan Smit in Amstelveen
Lees ook:Politie doet niets met informatie ‘Het Zesde Zintuig’

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zambiaanse na elf jaar uit dood herrezen?

 1. spirit

  wow.

    /   Reply  / 
 2. tom derveaux

  zouden ze in zambia die dorpstovenaar ne keer naar hier kunnen sturen ?
  k wil mijn dochters terug

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>