ParaVisie Awards uitgereikt

Deze maand werden voor het eerste de ParaVisie Awards uitgereikt. De genomineerden werden door de lezers uitgekozen door te bepalen wie hen het afgelopen jaar de belangrijkste bijdrage leverde aan de verspreiding van kennis, inzicht en begrip op het gebied van spiritualiteit, alternatief/natuurlijk genezen en/of het buitenzintuiglijke. Ook werd er een medium gekozen, eentje die het afgelopen jaar de meeste indruk maakte op de lezers van ParaVisie.

Op zaterdag 9 september was het eindelijk zover: voor het eerst werden de ParaVisie Awards uitgereikt! Onder grote belangstelling ontving Jan C. van der Heide de prijs voor het medium van het jaar, welk uitgereikt werd door de Amerikaanse lichtwerker Steve Rother.

Spiritueel Kopstuk van het jaar werd Ronald Jan Heijn. Auteur en onderzoeksjournaliste Lynne McTaggart roemde bij de uitreiking zijn film ‘Staya Erusa’. In totaal werden meer dan 7000 stemmen uitgebracht via internet en de post.

(Bron: ParaVisie)

Lees ook:Tweede ParaVisie Awards: breng je stem uit
Lees ook:De ParaVisie Awards 2011 zijn uitgereikt
Lees ook:ParaVisie komt met Award
Lees ook:ParaVisie Awards 2011
Lees ook:Uitreiking ParaVisie Awards 2012: Wie zijn de spirituele toppers van Nederland?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>